Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Drašković: Očigledno da u vladi svaki ministar vodi svoju politiku, belvederski ekstremizam neće proći

Očigledno da u manjinskoj vladi svaki ministar vodi svoju politiku, kazao je funkcioner Demokratskog fronta (DF), Petar Drašković

Očigledno da u manjinskoj vladi svaki ministar vodi svoju politiku, kazao je funkcioner Demokratskog fronta (DF), Petar Drašković.

On je to kazao komentarišući izjavu ministra odbrane Raška Konjevića koji je rekao da je “distinkciju između obavještajne i religiozne strane jedne vjerske zajednice bilo teško objasniti”.

“Opet oni koji ne pripadaju SPC udaraju na pravoslavlje. Čovjek koji ima reputaciju “krvavog ministra” je poslednja adresa za tako nešto. Naročito se ističu Raško Konjević, Ranko Krivokapić i njima slični, koji ne vjeruju u Boga, a imaju potrebu da psuju i vrijeđaju našu Crkvu”, naveo je Drašković na Tviteru.

Poručio je “da belvederski ekstremizam neće proći u Crnoj Gori”.

“Očigledno da u manjinskoj vladi svaki ministar vodi svoju politiku, a Adžića krivina bez problema nasrće na tradicionalnu CG. To je nedopustivo i neka takvi jeretici znaju da belvederski ekstremizam neće proći u Crnoj Gori. Budite bar malo pristojni i civilizovani”, poručuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sofronije
02.06.2022-12:37 12:37

E ako nece belvederski,Draskovicu nece ni cetnicki niti svetosavka aksioma ” krvi i tla”.Niste vise u poziciji da plasite i prijetite.Za svskoga u nasoj drzavi ima mjesta i za tebe naravno.Ali bi je bar trebao priznati,ako nesto vise ne.

RIR
02.06.2022-15:39 15:39

Za tebe je svaki otadzbinski poklic i odbrana svoje zemlje CG , ekstremizam kao onaj što se branila CG 1918 pa i Belveder –ne razlikujes ni okupatorsku crkvu u CG ,niti ekstremizam da se na silu ustolici nedostojni pop –tebi objasniti ILI bilo kom olosu koji bitise u ovoj nasoj zemlji–ISTO JE !

Lada
03.06.2022-14:27 14:27

Što je svetosavska sekta civilizovana, što su litijaši civilizovani, što su vaši popovi sa kalašnjikovima civilizovani? Kako vas nije sram.
Niste više u prilici da tutorišete bilo kome pa ni Crnogorcima.