Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: URA osuđenog dilera droge predstavljala kao mladu nadu i nosioca promjene

Nažalost, kako kažu, danas smo svi u prilici da svjedočimo kako te promjene koje zagovara GP URA izgledaju, i to ne samo na primjeru Ulcinja, nego i cijele Crne Gore

Građani Ulcinja i cijele Crne Gore danas su iz medija saznali da je član ulcinjskog odbora GP URA Nikola Hot, u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora, zbog šverca droge iz Albanije preko Crne Gore u Hrvatsku, gdje je vršena njena prodaja, poručuju iz ulcinjskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Ne tako davno, kako podsjećaju, GP URA Ulcinj sa ponosom je predstavila Hota kao “pojačanje” svojoj partiji, tvrdeći da su „Ulcinju potrebni mladi, sposobni i obrazovani kadrovi i nosioci promjena nabolje“.

“Međutim, svjedoci smo da GP URA, iako deklarativno najglasniji borac za pravdu, iz dana u dan funkcionere iz svojih redova ispraća u zatvore”, saopštili su iz DPS Ulcinj.

Nažalost, kako kažu, danas smo svi u prilici da svjedočimo kako te promjene koje zagovara GP URA izgledaju, i to ne samo na primjeru Ulcinja, nego i cijele Crne Gore.

“Rasulo u bezbjednosnom sektoru, otvoreni politički pritisci na tužilaštvo i pravosuđe u Crnoj Gori, tuneli, upitne nabavke trajekta, šverc droge, šverc cigareta, samo su neke od afera po kojima će ostati upamćena era u kojoj je učešće u vlasti imala ova partija. Dobro je jedino što su i građani Crne Gore shvatili razmjere prevare koju im je svakodnevno plasirala GP URA, pa se danas njihov rejting poklapa sa procentom njihovih funkcionera koji se ne nalaze u kaznenoj evidenciji Crne Gore ili susjednih nam država”, zaključuju iz DPS Ulcinj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve