Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Otvorena nova kancelarija u Štoju, odgovaramo na konkretne potrebe građana

,,Superiorni program i politika DPS-a u Ulcinju, s konkretnim projektima i odgovorima na potrebe građana, nema alternativu''

U Ulcinju je otvorena nova kancelarija Demokratske partije socijalista, treća po redu u tom gradu, a u okviru reformi koje je DPS pokrenuo radi jačanja prisustva na lokalnom nivou.

Kako je saopšteno iz te partije, prisutnima se obratio generalni sekretar Aleksandar Bogdanović i naglasio da će otvaranjem kancelarije u Štoju, građani tog dijela grada imati mogućnost da se svakodnevno neposredno informišu o projektima koje DPS planira da realizuje “nakon pobjede na nastupajućim lokalnim izborima”.

“To konkretno znači da superiorni program i politika DPS-a u Ulcinju, s konkretnim projektima i odgovorima na potrebe građana, nema alternativu”, kazao je Bogdanović.

Otvaranje kancelarije u Štoju/Foto: DPS Ulcinj

Otvaranjem kancelarije u Štoju, a ubrzo i u Vladimiru, afirmišu kako kažu – reformske programske principe partije.

Događaju su prisustvovali i član Predsjedništva DPS-a Leon Gjokaj, predsjednica Alijanse žena DPS-a Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora Aleksandar PavićevićZoja Lalović BojanićAlen NikezićAndrija Radman i Velibor Bošković, poslanik u Skupštini Crne Gore, Ljuiđ Škrelja, predsjednik Opštinskog odbora naše partije u Ulcinju Driton Lunjić i član Glavnog odbora DPS-a, Aleksandar Dabović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve