Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Uhvaćeni u vrtlogu laži i obmana Demokrate se brane fotošopirajući slike

U nikšićkom DPS-u tvrde da su Demokrate na Twitteru objavile fotošopiranu sliku poslanika DPS-a Andrije Nikolića.

Kad se jasno dokaže da su Demokrate prikriveni srpski nacionalisti, onda frustracije izbijaju na površinu, saopštilisu iz DPS Nikšić.

“Bespomoćni, uhvaćeni u vrtlogu laži i obmana Demokrate se brane fotošopirajući slike. Politička scena Crne Gore veći idiotluk do sada nije vidjela, a svjedočila je mnogima – i od Demokrata i od njihovih koalicionih partnera iz DF-a”, saopštili su iz DPS Nikšić.

U nikšićkom DPS-u tvrde da su Demokrate na Twitteru objavile fotošopiranu sliku poslanika DPS-a Andrije Nikolića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DPS Nikšić: Uhvaćeni u vrtlogu laži i obmana Demokrate se brane fotošopirajući slike – CG Vijesti
15.08.2021-16:46 16:46

[…] Aktuelno […]

gagi
15.08.2021-17:06 17:06

Gospodine Nikolicu,molim vas “fini su to momci i djevojke”pocnimo redom Ljaljo seljacki fuzbaler iz Balabana prirepak Vucica,Bogdanovic “salatar”iz Grbavaca “topli brat” Becica,Krapovic registrovani “bivsi narkoman”Kunte Kinta,onaj Martinovic sa Brajica “te lomi jezig sa kulturom”doceran u Budvu u kotarinu na magare,Momo Koprivica Pepa pigs samo mu je vazno korito itd i tome sl. e umalo zaboravih Nevenku Boskovic-Cirovic Dudu radodajku(bivsu,dati se smirila,a i vrijeme joj je)ma joj jos uvijek prije radi jezik nego mozak(prije upotrebe Neso promuckati)i sve tako redom,nasle serpe zaklope,ako Bog da ubzo ce “na ulicu”da kukumacu.