Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Ministar Šćekić obmanjuje javnost, teren u Ozrinićima mještani, donatori i Opština izgradili još 2015. godine

Iz DPS informišu javnost da na tom terenu se mladi okupljaju i bave sportom bezmalo deceniju, a teren je izgrađen udruženim snagama mještana, donatora i Opštine Nikšić.

“Ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore, sem što se nikada nije bavio sportom, sem što ne zna rangove i važnosti sportskih takmičenja, sem što se u sport razumije isto koliko i u medicinu, isti se očigledno ne razumije ni u sportsku infrastrukturu. Pa je tako u Ozrinićima kako kaže otvorio sportski teren, koji je izgrađen u septembru 2015.godine. Tom prilikom Dragoslav Šćekić je izjavio da Ozrinići sada dobijaju teren na kojem će se okupljati mladi.”, saopšteno je iz DPS Nikšić.

Iz DPS informišu javnost da na tom terenu se mladi okupljaju i bave sportom bezmalo deceniju, a teren je izgrađen udruženim snagama mještana, donatora i Opštine Nikšić.

“Pomenuti teren je i mjesto na kojem se odigrava prestižni memorijalni turnir “Žarko Varajić”. Pa molimo ministra da razluči pojmove izgradnja, otvaranje, adaptacija i slično, jer sada je na već izgrađenom objektu samo postavljena podloga. Srećni smo što su mladi iz MZ Ozrinići dobili bolje uslove za treniranje i bavljenje rekreativnim sportovima, ali ne počinju godine sa Dragoslavom Šćekićem i njegovim titularastvom. Zaključno, teren se nalazi u blizini kuće čuvenog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, koji, da je živ, vjerovatno bi u činjenjima ministra sporta i mladih i lokalne uprave Nikšića, koja čini što čini sa ulicom koja nosi njegovo ime, imao šta reći, onako umno i sarkastično, kako je samo on i umio”, navode iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve