Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka ekološke aktivistkinje, protiv Čurovića ODT podnijelo optužni prijedlog

Čuroviću će se, kako navode iz te partije, suditi zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka ekološke aktivistkinje, koja je, dodaju, samo ukazivala na nerad pomenutog

I dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima, protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića, Osnovno državno tužilaštvo podnijelo je optužni prijedlog, saopštili su iz opštinskog Odbora Demokratske partije socijalista iz Nikšića.

Čuroviću će se, kako navode iz te partije, suditi zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka ekološke aktivistkinje, koja je, dodaju, samo ukazivala na nerad pomenutog.

”Ovo je još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci koriste sve metode da ućutkaju slobodnu građansku misao, političkih neistomišljenika, novinara i nevladinih aktivista. Ali džaba, svakog dana glas slobodnih građana i građanki se jače čuje i postaje tako glasan, da zaglušuje svu buku, prljavštinu, mržnju, mizoginiju i kukavičluk lokalne vlasti ”, dodali su iz nikšićkog DPS-a.

Čuroviću su poručili da počne da radi svoj posao, da umjesto njega to ne bi morali da čine ekološki aktivisti i građani.

”Da se mane uznemiravanja istih, i da počne neselektivno primjenjivati zakone, jer Nikšićani i Nikšićanke moraju koristiti ulice i trotoare, pa i u vrijeme kad Čurović i kolege rukuvodioci doručkuju”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
jowoglowo
27.03.2024-21:11 21:11

litijas..zena ga prevaspitala