Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Stigla Marina Jočić da u novim štiklama do kraja zgazi Solar gradnju i EPCG

''Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu''

DPS Nikšič navodi da dok se prst pred okom sinoć u gradu pod Trebjesom nije vidio, usljed efekta koji (ne) proizvode sijalice koje po komadu plaćamo 881 euro, bljesnu vijest o imenovanju prve štikle Nove srpske demokratije na čelo Odbora direktora Solar gradnje.

“Odjeknu vijest kako uhljebiše opet Marinu Jočić u novu direktorsku fotelju. Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu. N’o ne znamo gdje će s tim novim kadrovima, jer u Solar gradnju i EPCG nema gdje više igla da stane”, navodi se u saopštenju.

I mada onda nije uspjela da zgazi, političke neistomišljenike, dodaje se u saopštenju DPS-a, sigurno će u Solar gradnju došetati u novim štiklama da do kraja uništi kćerku firmu EPCG, stvorenu za zapošljavanje partijskih vojnika koalicije koja je u nazivu imala imenicu budućnost, a koja godinama i ovaj grad i državu vuče u ambise prošlosti.

“I jutros kad se građanke i građani Nikšića obradovaše svjetlosti dana, shvatiše da je Nikšiću, uz novo imenovanje Marine Jočić, trajno mrklo”, navodi se u saopštenju DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
24.03.2024-15:35 15:35

Ova Jokicka je luda zena..cetnikulja..koja nema veze sa ovakvim poslom….Ova zena je opasnost za nase crnogorsko preduzece…