Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Kovačevićev nacionalizam zaslužuje prezir Nikšićana

''Svoju nedostojnost funkciji koju obavlja gospodin Kovačević gotovo konstantno iskazuje''

I dok su mladići, polaznici Policijske Akademije, koji su pjevali nacionalističke pjesme i uzvikivali nacionalističke parole shvatili svoju grešku i izvinili se crnogorskoj javnosti, i dok se pomenuta ustanova ograđuje od tog čina i najavljuje preduzimanje određenih mjera, za to vrijeme izlive šovinizma i ekstremizma javno podržava predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

”To samo potvrđuje da je Nikšić uz svesrdnu pomoć Ure i Demokrata dospio u ruke Čiča Dražinog ideološkog nasljednika, koji na svakom koraku pokušava uniziti Crnu Goru, njene simbole, suverenost i integritet. Svoju nedostojnost funkciji koju obavlja gospodin Kovačević gotovo konstantno iskazuje, a pokazao je i ovim činom podrške izmanipulisanim mladićima”, dodali su.

”Vjerujemo da će državni organi kazniti nedostojnog predsjednika Opštine u skladu sa članom 21. Zakona o državnim simbolima, a da će ga građani Nikšića zbog propagiranja nacionalizma i ekstremizma kazniti dubokim prezirom”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
11.12.2021-16:32 16:32

Kakav Gospodin ne brukaj te se I NE PONIZAVAJ TE SPLACINU CETNICKU njemu je zvanje CETNIK KOVACEVIC!!

Lovcenskavila
11.12.2021-16:41 16:41

Jadan li si ti Kovacevicu. Ti tuga od coveka. Sram te bilo. Idi u Srbiju pa tamo siri srpski sve idiote pokvareni. Vidi kako si se udebljao. Pravi CETNIK. Niksicanima se stide od tebe Olosi. Omladinu Koristis. Da je vjecna Crna Gora da je vjecna Cetinje.