Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Dragoljub Peković direktno odgovoran za incidente, tražimo njegovu hitnu smjenu

Militantni kleronacionalisti, sa jasnim obilježjima i namjerama, imali su nažalost asistenciju policije kako bi izveli svoj jučerašnji naum. O tome nedvosmisleno svjedoče i snimci koji su preplavili društvene mreže, a na kojima se jasno vidi kako pripadnici Uprave policije propuštaju provokatore čime su direktno omogućili izazivanja sukoba

Načelnik nikšićkog CB, Dragoljub Peković, direktno je odgovoran za incidente koji su se juče dogodili u našem gradu nakon veličanstvene proslave Dana državnosti, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Militantni kleronacionalisti, sa jasnim obilježjima i namjerama, imali su nažalost asistenciju policije kako bi izveli svoj jučerašnji naum. O tome nedvosmisleno svjedoče i snimci koji su preplavili društvene mreže, a na kojima se jasno vidi kako pripadnici Uprave policije propuštaju provokatore čime su direktno omogućili izazivanja sukoba”, istakli su iz nikšićkog DPS.

Iz te partije tražili su hitnu smjenu Pekovića.

“Zbog svega navedenog, tražimo hitnu smjenu Pekovića, te očekujemo izvještaje o tome da li su procesuirani članovi vjerskih paramilitarnih grupa Tvrdoš i Zavjetnici koji su predvodili izgrednike o čemu, takođe postoje brojni snimljeni dokazi. Od ovih zahtjeva nećemo odustati, baš kao što ne odustajemo od odbrane građanske, multinacionalne, antifašističke i evropske Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve