Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Ne opstruirajte, već dostavite fakturu pa će biti i plaćena

Ponovno iznošenje neistina i manipulacija u vezi sa najmom prostorija u HG Budvanska rivijera za potrebe OO DPS Budva tokom avgusta mjeseca 2020.godine, a u kojima je boravio član Predsjedništva i poslanik DPS-a, Andrija Nikolić, nastavak je kampanje sa ciljem političke diskreditacije naše partije, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS)

Ponovno iznošenje neistina i manipulacija u vezi sa najmom prostorija u HG Budvanska rivijera za potrebe OO DPS Budva tokom avgusta mjeseca 2020.godine, a u kojima je boravio član Predsjedništva i poslanik DPS-a, Andrija Nikolić, nastavak je kampanje sa ciljem političke diskreditacije naše partije, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Prema njihovim riječima, o iznajmljivanju standardne jedinice u HG Budvanska rivijera postoji evidencija, “kao i predračun za korišćenje usluga.

“Obavještavamo javnost da je služba računovodstva naše partije, zatražila fakturu od ove kompanije, kako bismo izmirili obavezu, međutim, isti nam nije dostavljen. S tim u vezi dostavljamo i dopis, kao i potvrdu o prijemu pošiljke pisma koje smo uputili HG Budvanska rivijera”, naglašava se u saopštenju.

Očigledno je da pojedinci iz budvanske vlasti, kako navode iz DPS, paralelno sa međusobnim optužbama za kriminal i korupciju, kako kažu,  “pokušavaju da naprave aferu od nečega čega nema”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve