Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Za razliku od neargumentovanih poruka Delića, o radu vlasti govore sami rezultati

Iz te političke partije su poručili da svaki negativan komentar upućen od strane predsjednika opštine Mojkovac Veska Delića na račun prethodnih vlasti, DPS-a i ''uništenog grada'', smatraju neprimjerenim i zlonamjernim, jer kako su ocijenili, ne odgovara istini

U proteklih 12 godina koliko smo vršili vlast u Mojkovcu, naša partija je u potpunosti realizovala sve izborne programe, što je rezultiralo time da se umnogome nabolje promijenio život Mojkovčanki i Mojkovčana, a da je grad dobio sasvim drugačiji izgled, saopšteno je iz DPS-a.

Iz te političke partije su poručili da svaki negativan komentar upućen od strane predsjednika opštine Mojkovac Veska Delića na račun prethodnih vlasti, DPS-a i “uništenog grada”, smatraju neprimjerenim i zlonamjernim, jer kako su ocijenili, ne odgovara istini.

“Gospodina Delića podsjećamo da mu je usljed našeg domaćinskog vođenja lokalne samouprave, opština ostavljena bez ikakvih zaduženja te da su sve ustanove, preduzeća i organizacije čiji je ona osnivač uspješno poslovale”, navodi se u saopštenju.

Takođe iz DPS-a dodaju da je njihovim angažmanom i kapitalnim razvojnim projektima započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoja malih i srednjih preduzeća.

“Takođe, seoski i eko turizam smo vrlo intenzivno razvijali, a širokom ponudom turističkih manifestacija, opremanjem turističkih objekata i pravilnom valorizacijom prirodnih resursa naše opštine, ponuda grada je u značajnoj mjeri upotpunjenija, sa brojnim benefitima za svakog građanina našeg grada”, dodaju u saopštenju.

Kako su naveli iz te političke partije, “Za razliku od zluradih i neargumentovanih poruka predsjednika opštine Veska Delića, o radu vlasti čiji je glavni stožer bio DPS govore sami rezultati”.

Iz DPS-a ocjenjuju da o Deliću i o listi koju je predstavljao na izborima najbolje govore scene u kojima se izborna pobjeda slavila klicanjem ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države.

“Deliću samo možemo poželjeti da nastavi da vodi i razvija grad onako kako smo svih ovih godina to mi činili, a njemu i njegovim koalicionim partnerima poručujemo da ćemo se i u narednom periodu neumoljivo boriti za temeljne vrijednosti Mojkovca, a na kraju i izboriti za iste”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tesko
14.02.2022-11:15 11:15

Klicaju ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države. to su vazda pa i danas radili Tesko sa ovakvim fasistima zivjet posten CRNOGORAC!