Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Ovo su novi predsjednici opštinskih odbora u sjevernoj regiji

Kako su dodali, nakon uspješno sprovedenih izbora u sjevernoj regiji, sjutra će biti održani unutarpartijski izbori i u južnoj regiji Crne Gore

Nakon danas održanih unutarpartijskih lokalnih izbora u Demokratskoj partiji socijalista, opštinski odbori u sjevernoj regiji Crne Gore dobili su svoje nove čelne ljude na tim pozicijama.

Tako je za predsjednika OO DPS Berane izabran Miro Nedić, za predsjednika OO DPS Andrijevica Dejan Ivanović, za predsjednika OO DPS Mojkovac Predrag Smolović, za predsjednika OO DPS Bijelo Polje dr Elvir Zvrko, za predsjednicu OO DPS Pljevlja Maja Rondović, za predsjednika DPS Plužine Dragan Ružić, za predsjednika DPS Žabljak Vidoje Tomčić, za predsjednika DPS Gusinje Demir Bajrović, za predsjednicu DPS Rožaje Seniha Tahirović i za predsjednika DPS Kolašin Vladan Bulatović.

Vidoje Tomčić, Foto:DPS
Vladan Bulatović, Foto:DPS
Seniha Tahirović, Foto:DPS
Predrag Smolović, Foto:DPS
Miro Nedić, Foto:DPS
Maja Rondović, Foto:DPS
Elvir Zvrko, Foto:DPS
Dragan Ružić, Foto:DPS
Dejan Ivanović. Foto:DPS

Demir Bajrović, Foto:DPS

“Izbori, na kojima je jedna partija po prvi put u našoj državi neposrednim odabirom svog članstva izabrala predsjednike lokalnih odbora, održani su u sjajnoj atmosferi. Na njima je svoje pravo glasa iskoristilo 63 odsto od ukupnog broja upisanih članova sa pravom glasa u ovim opštinama”, saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da će nakon sprovedenih izbora u sjevernoj regiji, u nedjelju biti održani unutarpartijski izbori i u južnoj regiji Crne Gore.

“Naime, na identičan način kao i danas, dakle neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacije posebno dizajnirane za tu namjenu, članice i članovi partije sa juga naše države biraće predsjednike lokalnih odbora i u svojim opšrinama”, navode iz DPS-a.

Navode i da reforme u toj partiji idu “zadovoljavajućom dinamikom, te da sve ukazuje da će izborni proces biti doveden do kraja na kvalitetan način”.

“Još jednom ističemo da ovim novim načinom pristupa politici, osim ostvarivanja zadatih programskih ciljeva, DPS je kreirao novi trend kojim se uspostavlja demokratski standard, koji će, nadamo se, slijediti i drugi politički subjekti na političkoj sceni Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve