Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Lokalna vlast svoju nesposobnost pokušava da prikrije svaljivanjem krivice na drugog

''Radi javnosti još jednom ćemo istaći da je naša partija u potpunosti realizovala sve svoje izborne programe u prethodnom periodu, što je samim tim rezultiralo da se kvalitet života u Mojkovcu u značajnoj mjeri poboljša''

Za razliku od neargumentovanih i paušalnih ocjena Kabineta predsjednika Opštine Mojkovac Veska Delića, na račun rada i svega učinjenog za prethodnih dvanaest godina koliko je DPS vršila vlast u našoj opštini, o istima najbolje i najviše govore upravo rezultati – saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Mojkovac.

“Radi javnosti još jednom ćemo istaći da je naša partija u potpunosti realizovala sve svoje izborne programe u prethodnom periodu, što je samim tim rezultiralo da se kvalitet života u Mojkovcu u značajnoj mjeri poboljša.

Sa gnušanjem odbacujemo tvrdnje da je opština ostavljena u “katastrofalnom stanju i u nagomilanim dugovima”, jer istina je sasvim suprotno.

Domaćinskim upravljanjem svih odgovornih koji su dominantno funkcioneri iz redova naše partije, novoj vlasti opština je ostavljena bez bilo kakvih zaduženja, dok sve ustanove, preduzeća i organizacije čiji je ona osnivač predstavljaju primjere uspješnog poslovanja. Dobro je poznato da je našim zalaganjima i kapitalnim razvojnim projektima započeta izgradnja Ski centra Žarski, kao i brojnih drugih infrastrukturnih projekata, ali i da se obezbjeđivala podrška poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća.

Novu vlast takođe podsjećamo da je Opština Mojkovac za vrijeme kada je njen stožer bila naša partija, intenzivno razvijala seoski i eko turizam, organizovala mnoge turističke manifestacije, a opremanjem turističkih objekata i pravilnom valorizacijom prirodnih resursa, u značajnoj mjeri upotpunila ponudu i sadržaj grada i oplemenila duh za svakog građanina”, navode iz mojkovačkog DPS-a i dodaju:

“Nego, kako to obično i biva, oni koji sad čine lokalnu vlast i koji bi trebalo da rade na daljem poboljšanju i unapređenju života u Mojkovcu, dovođenjem novih investitora, planom i programom rada, danas se bave samo zamjenom teza i svoju neznavenost i nesposobnost pokušavaju prikriti svaljivanjem krivice na drugog.

Ipak neprimjereni i zlonamjerni napadi iz Kabineta predsjednika Opštine su jako jalovi a i građani znaju da uopšte ne odgovaraju istini. Ali ako je to sve što su nam uspjeli odgovoriti nakon tri dana od našeg saopštenja, onda tek vidimo koliko stručan i kompetentan kadar je zaposjeo vlast u našoj opštini”, navode iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve