Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: U susret izborima, jasna poruka – Ne damo Crnu Goru!

Današnji Mojkovac je, dodaju, primjer civilizacijskog zaokreta Crna Gore, zaokreta ka novom, modernom, boljem

Mojkovac je grad koji se intenzivno razvija. Ovo je jasno i vidljivo kako onima koji povremeno svraćaju u ovaj grad na sjeveru Crne Gore, tako i njegovim stanovnicima, saopšteno je iz DPS-a.

“Prekretnica u razvoju ovog grada, koji je, po mnogo čemu bio i ostao perjanica među crnogorskim gradovima sjeverne regije, počeo je rješavanjem dugogodišnjeg problema, ekološke crne tačke – Jalovišta. Nekad je cijeli ovaj dio naše zemlje bio prepoznat po Jalovištu.

Danas je to moderno uređena sportsko – rekreativna zona, na kojoj Mojkovčani i njihovi gosti rado provode slobodno vrijeme”, navodi se u saopštenju.

Današnji Mojkovac je, dodaju, primjer civilizacijskog zaokreta Crna Gore, zaokreta ka novom, modernom, boljem.

“Ovo je grad slobodarskog duha i izuzetne tradicije, grad intelektualaca, pisaca, sportista, političara… Na žalost, neke strukture u Mojkovcu i van njega, žele sve to da potru i da Mojkovac stave u službu tuđih interesa.

Naravno, neće im to poći za rukom dok Mojkovac predvodi najjača politička snaga u našoj Državi – Demokratska partija socijalista Crne Gore. Nema razvoja i prosperiteta Mojkovca bez DPS-a. Nema snažnog DPS-a bez podrške Mojkovčanki i Mojkovčana”, kažu u saopštenju.

Ta podrška je, navode, neupitna i, prema svim analizama, biće snažnija nego ikad.

“To nije podrška nekakvoj ispraznoj demagogiji, koju promovišu prevaziđene političke strukture, nego podrška svojoj Državi i svojem gradu, u kojem će se svi osjećati svoji na svome i moći da ostvare ljudske i profesionalne potencijale.
Ovo nije vrijeme za političke eksperimente. Naprotiv: vrijeme je za ozbiljne ljude, koji su dokazali svoje sposobnosti i kojima građani Mojkovca i Crne Gore vjeruju! Nećemo, valjda, svoju zemlju i svoj grad prepustiti političkim diletantima i gubitnicima. Ne grade se zemlje i gradovi na mržnji i falsfikovanju prošlosti!

Mojkovac će, na kraju avgusta, kad domaćini sabiraju ljetinu, a đaci se spremaju za školu, jasno poručiti: Ne damo te Crna Goro!”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve