Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Izbor Savjeta MZ Škaljari, pretvoren u skandalozan incident

Takođe, dodaju, mole građane da ih ovakvi incidenti ne obeshrabre da daju doprinos u radu lokalne zajednice bez obzira na ustaljeno nasilničko ponašanje pojednih generatora svega lošeg u njihovom okruženju

Opštinski odbor DPS Kotor najstrožije je osudio nasilničko ponašanje pojedinaca na zboru građana prilikom biranja novog Savjeta MZ Škaljari, saopšteno je iz te partije.

“Škaljari i Kotor su vazda u mirnoj atmosferi birali rukovodstva svoje mjesne zajednica, stoga molimo predsjednika Opštine da reaguje i da ne dozvoli da se ovakve i slične epizode ponavljaju na narednim zborovima, kako u Škaljarima tako i u ostalim mjesnim zajednicama”, ističu u DPS kotor.

Takođe, dodaju, mole građane da ih ovakvi incidenti ne obeshrabre da daju doprinos u radu lokalne zajednice bez obzira na ustaljeno nasilničko ponašanje pojednih generatora svega lošeg u njihovom okruženju.

“Nadamo se da će kotorska policija i osnovno tužilaštvo postupiti u skladu sa svojim ovlašćenjima i da će sankcionisati ovakvo ponašanje bez obzira o kome se radilo”, zaključuju u DPS Kotor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve