Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Koalicija Zajedno u Kotoru pokazala gdje je mjesto lokalnim luzerima na vlasti

Poručuju da nijedna partija ili koalicija nije uspjela da se približi u rezultatu koji su postigli

Parlamentarni izbori su najbolji ispit volje građana i građanki u jednome društvu. Crnogorski su pokazali da je koalicija okupljena oko DPS-a najdominantniji politički subjekat u Kotoru, kome se, i poslije tri godine opozicionog djelovanja, najviše vjeruje, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Poručuju da nijedna partija ili koalicija nije uspjela da se približi u rezultatu koji su postigli.

“S osvojenih 31,9 odsto glasova u Kotoru, koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” (DPS, SD, LP, DUA) ima razloga za slavlje i veliku zahvalnost biračima, koji su, odlučni da daju glas našoj politici, pokazali što misle o rezultatima rada koalicije na lokalnom nivou, koju predvode Demokratska Crna Gora i njihov predsjednik Vladimir Jokić, ali i o njihovom antigrađanskom i nepotističkom djelovanju na nivou države”, ističu iz kotorskog DPS-a.

Prema njihovim riječima, Kotorani i Kotoranke “neskladnoj i neodgovornoj vlasti iz izbornog u izborni proces poručuju da odstupi”, ali vlastohleplje je, kako dodaju, jače od svih poruka koje dolaze iz srca demokratije – izbora.

“Zato ćemo nastaviti da raskrinkavamo nerad i javašluk kotorskih foteljoljubaca, jer su nam građani i građanke Kotora dali legitimitet za to”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve