Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Gusinje: Manjinske partije pokazale da ih interesuju samo funkcije i fotelje

Tako se, kako su rekli, na djelu vidjeli da su im lični interesi, sopstvene privilegije i borba za funkcije i fotelje važniji od dosadašnjih učinaka i daljeg kontinuiranog razvoja te opštine

Osmišljenom akcijom, formiranjem nove većine i izborom novog predsjednika Opštine Gusinje Bošnjačka stranka i albanske partije postupile su daleko od osnovnih principa – ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Gusinje.
Tako se, kako su rekli, na djelu vidjeli da su im lični interesi, sopstvene privilegije i borba za funkcije i fotelje važniji od dosadašnjih učinaka i daljeg kontinuiranog razvoja te opštine.

– Današnjim podnošenjem ostavke dosadašnje predsjednice Opštine Gusinje Anele Čekić okončan je uspješan i kvalitetan rad na razvoju naše opštine. Od samog formiranja opštine, preko kontinuiranog napredovanja na svim poljima, DPS je utkala sebe u svaki uspješno urađeni i tek započeti projekat. Koliko je bio posvećen i predan odnos dosadašnje vlasti dokazuje i činjenica da novi predsjednik Opštine Gusinje sjeda u fotelju prvog čovjeka opštine koja nema nijedan euro zaduženja – ističu iz OO DPS Gusinji.e

Nesporno je, kako dodaju, da će i iz opozicionih redova nastaviti da se borimo za očuvanje multietničkog i multikulturnog sklada koji je decenijama unazad građen i čuvan kao najveće bogatstvo našeg društva.

– Te da ćemo ostati dosljedni u namjeri da svojim znanjima i sposobnostima damo puni doprinos daljoj modernizaciji i napretku našeg Gusinja – poručili su iz OO DPS Gusinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve