Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Evropa je odavno napustila Budvu

Da je aktuelnoj Vladi Budva na posljednjem mjestu potvrđeno je i u zvaničnoj informaciji usvojenoj na jučerašnjoj sjednici Vlade, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva

Da je aktuelnoj Vladi Budva na posljednjem mjestu potvrđeno je i u zvaničnoj informaciji usvojenoj na jučerašnjoj sjednici Vlade, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Obavještenje Evropske komisije o povlačenju preko 4,6 miliona eura bespovratnih sredstava, koje su kroz mehanizam Investicionog okvira za Zapadni Balkan, obezbijeđena za kofinansiranje izgradnje obilaznice oko Budve u Vladi pravdaju sa lakoćom – jednostavno nije im bila prioritet”, navedeno je u saopštenju.

Prema njihovim riječima, ako Vlada nije imala ni “interesovanja niti kapaciteta” da se pozabavi makar izradom tehničke dokumentacije i/ili obezbijedi procjenu vrijednosti projekta koji u milionskom iznosu kofinansira Evropa, pitaju iz DPS,  “šta je trebalo da očekujemo da realizuju u Budvi iz državnog fonda”?

“Sudeći po budžetu za 2022. godinu, a tiče se ulaganja u Budvu, odgovor je – nula”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIKOLA
03.02.2022-17:23 17:23

Batov SVINJARNJIK ima pogled na more nova moda da se svinje suncaju i kupaju na opljackano Crnogorsko Zemljiste -Sad je poceo Bato Carevic SVINJE dovodit da uzivaju sa pogledom na more -BATO JE DRZAVA  NIKO NISA MU NE MOZE !