Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Izabran novi Izvršni odbor, DPS kao važan subjekt imaće presudnu ulogu u procesu političke deblokade našeg grada

''Članovima Opštinskog odbora predstavljeni su Izvještaji o radu Alijanse žena i novoizabranog Savjeta mladih, a najavljene su i aktivnosti u susret izboru predsjednice Alijanse žena DPS Budva u naredna dva mjeseca''

Na sinoć održanoj IV redovnoj sjednici Opštinskog odbora DPS Budva kojom je predsjedavao Milan Tičić jednoglasno je izabran novi Izvršni odbor koji broji 19 članova, napisali su u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS Budva.

”Članovima Opštinskog odbora predstavljeni su Izvještaji o radu Alijanse žena i novoizabranog Savjeta mladih, a najavljene su i aktivnosti u susret izboru predsjednice Alijanse žena DPS Budva u naredna dva mjeseca. Takođe, usvojena je i odluka o zakupu novih prostorija za potrebe Opštinskog odbora.

Na sjednici je ocijenjeno da reforme u novom Opštinskom odboru DPS Budva, već rezultiraju novom energijom koja treba da bude podstrek za punu afirmaciju politike DPS-a u našoj opštini. Konstatovano je da je DPS važan subjekt na političkoj sceni Budve, i da će imati presudnu ulogu u procesu političke deblokade grada, koji je već pet i po godina talac svađa unutar vladajuće koalicije. Sjednici su u ime Predsjedništva DPS i Izvršnog odbora DPS prisustvovali Andrija Nikolić i Boris Muratović”, napisali su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve