Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Borba za Budvu prevazišla političku utakmicu, imamo 4340 obaveza da branimo našu politiku još strastvenije

DPS Budva održao je sjednicu Opštinskog odbora, na kojoj je analiziran ostvareni rezultat na proteklim lokalnim i parlamentarnim izborima.

DPS Budva održao je sjednicu Opštinskog odbora, na kojoj je analiziran ostvareni rezultat na proteklim lokalnim i parlamentarnim izborima.

DPS Budva: Borba za Budvu prevazišla političku utakmicu, imamo 4340 obaveza da branimo našu politiku još strastvenije

“Građani Budve su tokom izbornog dana iskazali demokratsku odgovornost, u visokom procentu izlasnosti iskoristili svoje biračko pravo, i izabrali ljude da ih predstavljaju u naredne četiri godine.

Poslije blizu četiri godine provedene u opoziciji, suočeni sa nezapamćenom kampanjom neistina i manipulacija lansiranih iz klerikalnih i inostranih centara u kojima je borba za Budvu prevazišla političku utakmicu za vođenje lokalne samouprave, iskreno smo ponosni na svaki od 4340 glasova koji su ukazali povjerenje našoj partiji i našoj viziji razvoja opštine”.

Koncept razvoja grada i države, koji je zastupao DPS, ovoga puta, kako su saopštili, nije dobio većinsku podršku građana Budve.

“Mi poštujemo tu činjenicu, ali isto tako, nošeni ubjeđenjem da je mediteranska, građanska, multikulturalna Budva, jedina moguća vizija budućnosti naše opštine, sa još većim žarom nastavljamo političku borbu.

DPS će biti konstruktivna i odgovorna opozicija u lokalnom parlamentu. Ponosni smo na pozitivnu kampanju koju smo vodili i na ljude koji su u njoj učestvovali. Mladi i energični aktivisti su najbolja investicija za bolju Budvu i bolju Crnu Goru.

Tačno je da se u jednom periodu, dok smo vršili vlast u Budvi, griješilo, i da se o greškama mora govoriti otvoreno. Zna se, da je neke pojedince vlast izdeformisala, da nijesu izdržali, da zbog toga odgovaraju, ili će odgovarati. Ali, jednako tako, zna se i da se DPS uvijek principijelno ponašala, bez obzira je li riječ o utvrđivanju odgovornosti nekog njenog člana ili funkcionera”, navedeno je u saopštenju.

“Pred zakonom su svi jednaki, i pozicija i opozicija, i zato magistralni pravac naše politike u Budvi ostaje jedinstven, moralan i čist. Između Demokratske partije socijalista i vitalnih interesa Budve, uvijek će stajati znak jednakosti.

U periodu koji je pred nama, pažljivo ćemo analizirati naš rad i preuzeti odgovornost za rezultate. Nastavićemo sa jačanjem partijske infrastrukture, i uvođenjem novih ljudi u naše redove, kako bi već na sljedećim izborima bili spremni da preuzmemo odgovornost za upravljanje daljim razvojem Budve”, poručuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve