Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Svesrdna podrška dr Tomanoviću

Opštinski odbor DPS Bar pružio je snažnu podršku dr Dragoslavu Tomanoviću za, kako su poručili, njegovo nesebično zalaganje za zdravlje svih građana.

“Svim građanima Bara, bez razlike na nacionalnu, vjersku, političku ili bilo koju drugu pripadnost, dobro je poznato da je ovaj veliki čovjek i humanista svojim profesionalnim angažmanom spasio hiljade života tokom svog višedecenijskog rada”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, svjesni činjenice da su razlozi za njegovo razrješenje protiv utemeljenih zakonskih normi, što je postala praksa nove vlasti, boriće se za jednako postupanje prema svima i protiv revanšističkih poteza koji nanose štetu društvu u cjelini.

“Cijeneći žrtvu i zalaganje svih zdravstvenih radnika u jeku pandemije, a naročito teret odgovornosti direktora bolnice koja je Covid centar za južnu regiju, smatramo da njihova herojska borba zaslužuje priznanje”, navode u OO DPS Bar.

Poručuju da ne mogu a da ne izraze zabrinutost zbog donošenja odluka ostrašćenih željom za preuzimanjem funkcija, zanemarujući zdravlje građana.

“Zato ovim putem poručujemo svim našim Baranima da nećemo odustati od borbe da sačuvamo dostojanstvo istaknutih profesionalaca i svih onih ljudi koji se bore ne samo za zdravlje građana, nego i za ozdravljenje cijele Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve