Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Bar Bečiću: Ispod maske mirnog građanskog jagnjeta vreba nacionalistički vuk

“Mir, mir, mir, mir… Stotinu puta ponovljena riječ tokom i poslije posjete Baru od strane Alekse Bečica i njegovih koalicionih drugara. Vjerovatno se rukovode onom narodnom da stotinu puta ponovljena laž postaje istina”, navode u saopštenju

Građani Bara i Crne Gore su davno prozreli i oguglali na laži koje plasiraju Demokrate. Vidjeli su i Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Muslimani, Albanci i Hrvati, mnogo puta do sada kako ispod maske mirnog građanskog jagnjeta koje propovijeda pomirenje, zapravo vreba nacionalistički vuk, saopšteno je danas iz OO DPS Bar.

foto DPS

“Mir, mir, mir, mir… Stotinu puta ponovljena riječ tokom i poslije posjete Baru od strane Alekse Bečica i njegovih koalicionih drugara. Vjerovatno se rukovode onom narodnom da stotinu puta ponovljena laž postaje istina”, navode u saopštenju.

Ne mogu Aleksa Bečić i Miodrag Lekić i ostali, kako navode, mirotvorci, u vrijeme litija da pojmove mir i nacija upotrebljavaju u jednom kontekstu, a u predizbornoj kampanji u sasvim drugom.

“Davno ste vi prokockali povjerenje građana Crne Gore nacionalističkim ispadima, podržavajući upravo one koji svoje cjelokupno političko i društveno djelovanje zasnivaju na podjelama i negaciji Crne Gore i svega Crnogorskog!
Jedino što vašu družinu drži na okupu jeste mržnja prema nama, ili, kako i sami kažete, “prema njemu”. Bilo bi poštenije da kažete koja je vaša nacija, a vjerovatno biste na taj način dobili i više glasova. Mada, što se nas tiče i ne morate – vođenje politike na nacionalnim osnovama i nacionalistička i zapaljiva politička retorika davno je prevaziđena i priliči vama i ovima sa kojima šurujete”, navodi se u saopštenju.

U DPS-u poručuju koaliciji Mir je naša nacija da ne brinu za međunarodni kredibilitet Crne Gore, članice NATO i buduće članice EU, zemlje čijim su predstavnicima vrata otvorena na svim međunarodnim adresama.

“Putujte u vašem malom karavanu, s mirom”, zaključuju u OO DPS Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve