Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Andrijevica: Dok se sa pozicije vlasti Vukić bavi samo ličnom egzistencijom, naša partija je obezbjeđivala investicije i ulaganja u opštinu

Iz DPS Andrijevica podsjećaju da je preuzimanjem vlasti 2011. godine od strane te partije sa svojim koalicionim partnerima, upravo u ovom periodu realizovano više projekata i stvorena nova vrijednost u turizmu, poljoprivredi i energetici, pa je samo u periodu od tri i po godine od preuzimanja vlasti uloženo preko 2,5 miliona eura

Poslanik SNP-a Dragan Vukić je na skupštinskom Odboru za budžet i finansije predlažući amandman sa nekoliko projekta za ulaganje u opštini Andrijevica iznio niz neistina, navodeći da u Andrijevici u periodu od 2011. do 2020. godine, dok je na vlasti bio DPS, “nije ništa ulagano i da nije urađen niti jedan ozbiljniji projekat”, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

“Stoga podsjećamo gospodina Vukića da upravo do 2011. godine dok je na vlasti bio njegov SNP, u Andrijevici nije uopšte bilo ozbiljnijih projekata pa su se ljudi šalili da kralj Nikola ustane jedino bi prepoznao Andrijevicu”, dodaju iz DPS-a.

Iz DPS Andrijevica podsjećaju da je preuzimanjem vlasti 2011. godine od strane te partije sa svojim koalicionim partnerima, upravo u ovom periodu realizovano više projekata i stvorena nova vrijednost u turizmu, poljoprivredi i energetici, pa je samo u periodu od tri i po godine od preuzimanja vlasti uloženo preko 2,5 miliona eura.

“Izgradnja gradskog vodovoda, gradskog trga, opštinske Mini-hidrocentrale koja na godišnjem nivou prihoduje oko 300 hiljada eura, su samo neke od investicija. Takođe, započeta je izgradnja Kuće voća na kojoj upravo od dolaska na vlast Vukića i njegove družine nije uložen ni jedan euro za nastavak ovog značajnog projekta za opštinu Andrijevica”, ističu iz DPS-a.

U DPS-u smatraju da se Vukić “ipak kasno sjetio Andrijevice i svog rodnog sela Slatine”.

“Osim toga, podsjećamo Vukića da je u vrijeme dok je naša partija bila stožer vlasti u Andrijevici izgrađen avanturistički park Mojan, hlorinatorska stanica na gradskom vodovodu, izvršena regulacija korita rijeke Lim i Zlorečice, javna rasvjeta, kolektor za prečišćavanje otpadnih voda, transfer stanica, ali i drugi brojni projekti koji su unaprijedili kvalitet života građana Andrijevice.

Smatramo da se nakon dvoipogodišnje ćutnje od kako je gospodin Vukić postao poslanik, ipak kasno sjetio Andrijevice i svog rodnog sela Slatine, u kojoj sa pozicije koju pokriva nije učinio ništa, sem što je osim sopstvenog radnog angažmana zaposlio i svoju supruge, te za ovih par godina koliko se bavi politikom uspio da kupi stan u Podgorici”, zaključuju iz OO DPS Andrijevica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve