Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DNP: Podrška Vukićević da glasa protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu SE

Na predlog predsjednika DNP Milana Kneževića, Glavni odbor  je jednoglasno izabrao za potpredsjednike partije Maju Vukićević i Miluna Zogovića

Na predlog predsjednika DNP Milana Kneževića, Glavni odbor  je jednoglasno izabrao za potpredsjednike partije Maju Vukićević i Miluna Zogovića”, navodi se u saopštenju te stranke.

GO je konstatovao da je poslanički klub DNP dosadašnjim aktivnostima u Skupštini doprinio afirmaciji i stabilnosti parlamentarne većine, uz očekivanja da će trenutna kriza u Vladi biti prevaziđena i da će do dogovorene rekonstrukcije Vlade doći prije juna.

“Na sjednici je iskazana puna podrška potpredsjednici Maji Vukićević, šefici crnogorske delegacije u PSSE da glasa protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evrope. GO je informisan i o partijskim aktivnostima na obilježavanju 25 godina NATO agresije na SRJ”, navodi se u saopštenju.

Prva sjednica GO DNP CG  počela minutom ćutanja zbog terorističkog napada u Moskvi u kojem su stradali nevini civili među kojima je bilo i djece.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
23.03.2024-14:25 14:25

Blagos nama..sa cetnicima-srbijancima..koji su nam i Skupstinu drzave CG zauzeli..i uprljali..