Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Najoštrije osuđujem neprimjerene napade na poslanicu Jelenu Nedović

''Najoštrije osuđujem neprimjerene napade na poslanicu Jelenu Nedović i sve ostale učesnice političkog života u Crnoj Gori koje se ne ustručavaju da iznesu svoj stav''

Doskorašnja predsjednica Skupštine i jedna od inicijatora novog političkog pokreta Danijela Đurović osudila je napade usmjerene protiv polanice Jelene Nedović.

“Najoštrije osuđujem neprimjerene napade na poslanicu Jelenu Nedović i sve ostale učesnice političkog života u Crnoj Gori koje se ne ustručavaju da iznesu svoj stav”, navela je Đurović u objavi na Twitter-u.

Ona je poručila da, uvrede, prijetnje, omalovažovanje i mizoginija koji su najprisutniji na društvenim mrežama moraju što prije prestati, a svim predstavnicima građana mora se dozvoliti pravo na iznošenje mišljenja i opredjeljivanje po sopstvenoj savjesti.

“S obzirom da sam i sama bila na izuzetno odgovornoj poziciji i pretrpjela pritiske raznih vrsta, ovim putem pružam podršku svim poslanicama crnogorskog parlamenta da istraju u svojim namjerama i da daju doprinos da naša zemlja postane bolje mjesto za život za sve”, poručila je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve