Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Bar jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju

Uvjerena je da će ta primorska opština, bogata kulturom i istorijom, kako kaže, ''iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoje nesumnjive potencijale''

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je 24. novembar, Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicima i svim građankama i građanima Bara.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 24. novembar, Dan opštine Bar. Viševjekovna tradicija suživota, mira, razumijevanja i tolerancije, kao i doprinos barskih rodoljuba oslobodilačkoj borbi i antifašizmu, koji ovim praznikom obilježavamo, su temeljne vrijednosti kojima se ponosimo i koje posebno ističemo. Zahvaljujući turističkim resursima i prirodnim ljepotama kojima obiluje, Bar je jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju i rado joj se vraćaju”, navela je Đurović.

U tom smislu, uvjerena je da će ta primorska opština, bogata kulturom i istorijom, kako kaže, “iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoje nesumnjive potencijale”.

“Kao lučki centar, te saobraćajno čvorište regionalnog i šireg značaja, Bar ima neophodne predispozicije za privlačenje značajnih investitora iz svih krajeva svijeta.
Zato se adekvatnom i kvalitetnom saradnjom državne i lokalne vlasti i mudrim izborom renomiranih investitora može obezbijediti dalji održivi razvoj Bara, čiji će benefiti služiti prevashodno dobru njegovih građana i ekonomskom jačanju cijele države”, zaključila je Đurović u čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
23.11.2022-21:40 21:40

Ona je uzrok..Ustavnom pucu u CG…a nije ni cudo..kojoj organizaciji pripada.