Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Crna Gora mora učiniti sve da uđe u EU i prije 2030. godine

''Kao država predvodnica u procesu pristupanja, Crna Gora je daleko odmakla, pa svi relevantni društveno-politički činioci moraju dati maksimalan doprinos da se naš evropski put uspješno nastavi''

Crna Gora mora učiniti sve da uđe u EU i prije 2030. godine, koja je projektovana kao datum kada bi i zemlje Zapadnog Balkana i EU trebalo da budu spremne za proširenje, kazala je bivša predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

“Kao država predvodnica u procesu pristupanja, Crna Gora je daleko odmakla, pa svi relevantni društveno-politički činioci moraju dati maksimalan doprinos da se naš evropski put uspješno nastavi. Za to su nam potrebni stabilna i jaka Vlada, funkcionalna Skupština i odblokirani pravosudni organi koji će svoj posao raditi objektivno i nepristrasno. Samo na taj način ispunićemo želju većine naših građana – da budemo prva naredna članica evropske porodice naroda”, navela je ona na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.09.2023-08:55 08:55

Sad ste našli da se borite za što skoriji ulazak Crne Gore u UE, a dok ste bili u prilici sve ste suprotno radili. Možda ste zaboravili: nijeste zakazivali śednice, pravili ste neodređene pauze, predlagali neustavne zakone, poslije raspuštanja parlamenta zakazivali śednice i predlagali više zakona, jedino vam se mora priznati da ste dosta putovali o trošku građana….