Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Đuričković poručio Milatoviću: Vidi se ko si i šta si, polako ti spada perje…

Prema njegovim riječima Milošević će ostati upamćen i kao neko čiji su sljedbenici vozom slali pripadnike bošnjačkog naroda na likvidaciju i jurišali put Tuzi da ih oslobode od albanskog življa

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića povodom četiri godine od smrti nekadašnjeg predsjednika Momira Bulatovića, ističući da Milatović počinje da pokazuje svoje pravo lice.

„Momir Bulatović će ostati upamćen kao političar dosljedan politici Slobodana Miloševića. Njegovu ljubav, ne prema Crnoj Gori, već porodici Milošević bio je spreman platiti životima crnogorske omladine, žrtvujući ih na ratištima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, na Kosovu i sukobu sa civilizovanim svijetom tj. NATO-om”, naveo je Đuričković.

Prema njegovim riječima Milošević će ostati upamćen i kao neko čiji su sljedbenici vozom slali pripadnike bošnjačkog naroda na likvidaciju i jurišali put Tuzi da ih oslobode od albanskog življa.

„Pamtimo ga i po 7. bataljonu koji je uspostavio u Crnoj Gori, čiji su topovi bili oko crnogorskih gradova, okrenuti ka gradovima”, dodao je Đuričković.

Đuričković je Milatoviću poručio da je njegova izjava uvreda za sve žrtve Miloševićeve politike.

„Tvoje sjećanje i poštovanje prema politici Momira Bulatovića je uvreda za sve žrtve politike Miloševića, čiji je Momir bio sljedbenik za života. Sebe nazivaš predśednikom svih građana? Polako ti spada evropsko perje i vidi se ko si i što si”, zaključio je Đuričković obraćajući se Milatoviću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.06.2023-21:43 21:43

Možda je Momir bio dobar roditelj, drug ili brat ali zbog njegovih ubjeđenja je stradalo, samo na dubrovačkom ratištu, preko stosedamdeset mladih ljudi iz Crne Gore. Preko stosedamdeset je majki zakukalo i očeva zalelekalo, mnogo žena je ostalo bez muževa, a đece bez očeva i sestara bez braće. Za Vrijeme Momira se pojavljuje burazerska ekonomija neki se śećaju: prodaju subvencionisanog vještačkog đubriva, nabavku kola za policiju i državnu upravu, prodaju strateških proizvoda kao so, alkohol i uvoz poljeprivrednih proizvoda, šverc goriva, cigareta, oružja i municije za Bosnu i Hercegovinu, uvoz asfaltnog bitumena,.., te poslove su mogli raditi samo brat supruga… Pročitaj više »

Borac
01.07.2023-00:12 00:12

Nije Bulatović slao rezerviste na dubrovačko ratište nego Đukanović koji je zamrzio šah zbog šahovnice i vukao da ćemo se sa Hrvatima razgraničiti za sva vremena i tada je bio premijer. Pročitajte Ustav za što je sve premijer odgovoran i nadležan. Đukanović je godinama bio veći Miloševićev sluga nego Bulatović. Bulatović se nije obogatio kao Milo i njegova porodica i poltroni. Itd itd.
Naravno ni Bulatović. Ije bezgrešan ali mnogo mnogo manje nego Đukanović koji je uništio moju Crnu Goru kao što je razaraju njegov Abazović, Milatović, Spajić….

Tara
01.07.2023-18:38 18:38
Reply to  Borac

Bogami lazes..

ZAGA
01.07.2023-15:07 15:07

Zbog kukavičluka i odanostiBulatovica prema zločincu Milosevicu, Crna Gora je izgubila 15 god. NEZAVISNOSTI, Čak je i Makedonija uspela da to uradi!

Backovic E.
01.07.2023-15:23 15:23

Promasio si temu!! Sjedni jedan (1), zakljucno do kraja godine. Moras na popravni iz elementarne istine!!!

Merlin
01.07.2023-15:57 15:57

Ko si, šta si ti da kritikuješ Milatovića i koliko si dobio glasova od građana ? Čuj “međunarodni sekretar” ! Hahahaha :)

Tara
01.07.2023-18:40 18:40
Reply to  Merlin

Glasove je dobio od postenih..a ne od antidrzavnih..vjernika..i bijednika popa Micovica..

Tara
01.07.2023-18:38 18:38

Napokon…otvorenost na Crnogorskom jeziku..Sve je tacno…ko je bio Momir Bulatovic..veliki crnogorski nesoj..Bravo..G-dine Djurickovicu…!