Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Đuričković: ”Otpriznavanjem” Kosova žele da pokažu da Crna Gora i njene institucije ne postoje

''Šta će se desiti kad istu inicijativu pokrene Podgorica, Nikšić, Budva, Berane, Pljevlja i Tivat? Hoće li državljani i turisti Kosova moći da ostvare svoja prava ili plate turističku taksu u ovim opštinama? Jesu li dobro došli?''

Međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković poručio je da je “otpriznavanje” Kosova od strane Opštine Zeta namjera da se pokaže da država Crna Gora i njene institucije ne postoje.

“Mislite li da je Asanović glup? Nije! Namjera je da se pokaže da država Crna Gora i njene institucije ne postoje. Počelo je sa ministrima koji su “ličnim” odnosom prema Srebrenici i R. Srpskoj promijenili vanjsku politiku Crne Gore. Nastavili su sa raportiranjem Milici zavetnici”, naveo je Đuričković.

On je istakao da je na red došlo Kosovo.

“Šta će se desiti kad istu inicijativu pokrene Podgorica, Nikšić, Budva, Berane, Pljevlja i Tivat? Hoće li državljani i turisti Kosova moći da ostvare svoja prava ili plate turističku taksu u ovim opštinama? Jesu li dobro došli?”, pita Đuričković i navodi da je Demokratski front u svojim namjerama jasan i da ih sprovodi u djelo.

“Najzaslužniji za DF na vlasti su Abazović i Milatović! Svi ostali su saučesnici u rušenju države. Građani koji su im dali podršku moraju da se probude iz hipnoze dok još nije kasno. Kad se pređe crvena linija biće kasno”, poručuje Đuričković.

Podsjetimo, ranije danas predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović kazao je kako je “otpriznavanje” Kosova za njih prioritet i najavio da će se ta inicijativa naći na prvoj narednoj sjednici Skupštine tokom maja, uvjeren da će i u Budvi i još nekim gradovima biti pokrenuta ista inicijativa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve