Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Želimo mjesto gradonačelnika, Cetinju potrebne korjenite reforme

Prema njegovim riječima, građani Cetinja su listi ''SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje'', nakon toliko godina loše vlasti, dali ogromnu podršku, povjerenje i obavezu da temeljno mijenjamo način upravljanja. Prijestonicom i mi ni po koju cijenu to povjerenje nećemo iznevjeriti

Uspjeh koji je lista Socijaldemokratske partije postigla na lokalnim izborima na Cetinju daje toj stranci puni puni legitimitet da zahtijevaju da vode Prijestonicu, saopšteno je iz SDP-a.

To, kako je kazao predsjednik cetinjskog SDP-a Nikola Đurašković, znači da i sa mjesta prvog čovjeka grada žele da preuzmu najveću odgovornost, “svjesni da jedino tako može biti promijenjen loš koncept vlasti a naša vizija profesionalne, odgovorne i otvorene lokalne uprave biti ostvarena”.

”To nije partijska vizija već vizija otvaranje vrata za sve koji vole Cetinje, koji svojim znanjem i energijom mogu doprinijeti revitalizaciji grada”, saopštio je Đurašković.

Prema njegovim riječima, građani Cetinja su listi „SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje“, nakon toliko godina loše vlasti, dali ogromnu podršku, povjerenje i obavezu da temeljno mijenjamo način upravljanja. Prijestonicom i mi ni po koju cijenu to povjerenje nećemo iznevjeriti.

”Lista “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje” sigurno neće dopustiti da oni koji su vodili Cetinje i doveli ga do ovoga stanja, budu u prilici da nastave sa takvim pristupom koje vodi daljem urušavanju grada”, navodi Đurašković.

Korjenite promjene su, kako ja kazao, neminovne.

”To su uostalom jasno poručili i građani 5. decembra, a naša lista je dobila legitimitet i podršku da bude nosilac tog procesa. Mi ćemo ovih dana intenzivirati razgovore sa onima koji mogu da doprinesu da se pitanje loše lokalne vlasti riješi.

Ko nije shvatio poruku građana moraće da se suoči sa svim posljedicama koje to nosi sa sobom”, zaključuje Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
03.02.2022-15:47 15:47

A sto si ceka do sad Djurasko;vicu. Od izbor prodje evo 3 mjeseca, a ti si se sad shetio da razgovaras o formiranju vlasti. Ovo odugoblacenje, u situaciji koja je za Cetinje vrlo nepovoljna, nagovjestava da si ti nesposoban da doneses promjene dobre za Cetinje. Ali sto se prije to pokaze bolje za Cetinje. Ajde vise, zavrsi posao koji su ti povjerili gradjani i pocni da radis nesto, a ne samo da parolises kako su svi drugi nesposobni.