Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković: Za nas su razgovori sa DPS završeni

Napominje da o narednim potezima odluku će donijeti odbornici

Za nas su razgovori sa DPS završeni, kazao je nosilac liste Socijaldemorkatske partije (SDP) na Cetinju Nikola Đurašković povodom objavljivanja ponude Demokratske partije socijalista za formiranje vlasti u Prijestonici.

“Dragi sugrađani, Kako je DPS svoju “konačnu ponudu” objavio neposredno prije sastanka jasno nam je da nijesu željeli razgovor u cilju dogovora. Za nas su razgovori sa DPS završeni”, napisao je Đurašković.

Napominje da o narednim potezima odluku će donijeti odbornici.

“Neka odbornici Skupštine Prijestonice u ponedeljak odluče o daljim potezima. To je najpoštenije”, objavio je Đurašković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
12.02.2022-21:26 21:26

Čitavo vrijeme ste gurali priču da se ne ostvari saradnja sa DPS i kako bi se oni za to optužili. Krajnja svrha ovih radnji je koalicija sa Demokratama u URAom i kako bi još DPS bila kriva za to. Isto su ranije uradili u Kolašinu, Budvi, Kotoru i Tivtu, a pokušali u Podgorici. Krajnji rezultat njihovog takvog postupanja je bio da su četnici potpuno preuzeli vlast a SDP nije više cenzus prelazila u tim gradovima.

Miralem
13.02.2022-09:51 09:51

Ako SDP uradi kpaliciju sa neprijateljima na CETINJU kao sto je uradila URA.na DRZAVNOM onad treba da vas GRADJANI IZBACE I SDP-I DPS da nas ne prestavljate jer vi namjerno radite protiv CG samo da vas kaznimo na izborima da dodjete pameti nijeste dobili glas da idete sa DEMOKRATAMA  onda smo trebali dat glas MILACICU!! MRS MRS I SDP I DPS  RAZOCARILI STE NAS !