Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukić izabrana za vršioca dužnosti predsjednice odbora LP na Cetinju

Shodno statutarnim ovlašćenjima predsjednik Liberalne partije Andrija Popović imenovao je Đukić za vršioca dužnosti predsjednice, saopšteno je iz LP-a

Ivana Đukić imenovana je za vršioca dužnosti predsjednice odbora Liberalne partije (LP) na Cetinju. Shodno statutarnim ovlašćenjima predsjednik Liberalne partije Andrija Popović imenovao je Đukić za vršioca dužnosti predsjednice, saopšteno je iz LP-a.

Kako su naveli, Đukić koja predvodi odbor do izborne konvencije istaknuta je književnica i pjesnikinja.

“Dobitnik je velikog broja književnih nagrada i učesnica međunarodnih književnih festivala. Autor i osnivač dramsko – koreografskog centra ,,Koreografski centar 21” za edukaciju i osnaživanje mladih. Izdala je knjigu Cross culture a u izdanju Fakulteta za crnogorski jezik i književnost objavljena joj je drama ,,Sveta misija Ćirila i Metodija””, ističe se u saopštenju.

Isto tako, dodaju iz Partije, za vd. sekretara odbora LP Cetinje imenovan je privatni preduzetnik sa Cetinja Vaso Jablan.

“Imenovani funkcioneri Odbora LP imaju zadatak da u roku od šest mjeseci organizuje Izbornu konvenciju i formiraju novi Opštinski odbor LP Cetinje .Takođe da formiraju izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Prijestonici na kojoj će biti i više građanskih aktivista”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve