Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović sa Popom: Neophodno hitno raspisivanje poziva za izbor sudija Ustavnog suda

Apsolutna saglasnost sa ambasadorkom Evropske unije u Crnoj Gori Kristinom Oanom Popom o neophodnosti hitnog raspisivanja poziva za izbor sudija Ustavnog suda kroz proces koji mora biti sproveden na inskluzivan način. U očekivanju odgovornog postupanja Skupštine, naveo je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović

Apsolutna saglasnost sa ambasadorkom Evropske unije u Crnoj Gori Kristinom Oanom Popom o neophodnosti hitnog raspisivanja poziva za izbor sudija Ustavnog suda kroz proces koji mora biti sproveden na inskluzivan način. U očekivanju odgovornog postupanja Skupštine, naveo je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Crna Gora cijeni pažnju evropskih partnera i njihovo razumijevanje dubine problema koji uzrokuju aktuelnu krizu. Svi pro-evropski politički akteri moraju biti svjesni ozbiljnosti posljedica implementacije neustavnog zakona”, naveo je Đukanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.12.2022-16:51 16:51

Bolje bi bilo da G-din Djukanovic raspusti skupstinu…..stvarno..ovo je nevidjeno sto se radi..Pitam se sto oklijeva?????iako mu zakon dozvoljava..?

cikoticka.
19.12.2022-17:23 17:23
Reply to  Tara

ako dragi Bog da ujtro cemo imati razlaz sa ovim neprijateljima drzave i postenog naroda koji voli svoju slobodnu, nezavisnu, u Evropi i NATO-u priznatu CRNU GORU-za vijeke vjeko va su prokleti ko je mrzi i radi na njenom nestanku, od njih ni kam na kam ne ostao

Sisoje
19.12.2022-19:08 19:08

Ne znam sto mi pade na pamet ono kretenso iz 80. “Moj te ganja oko panja”.
Valjda sto onda dodju ono zlocinacko 90. .