Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović: Crnoj Gori nikada nije falilo humanosti i čovjekoljublja

Đukanović pohvalio požrtvovanje i podvige pripadnika crnogorskog Tima za traganje i spašavanje koji se nalazi u Turskoj

Crnoj Gori nikada nije falilo humanosti i čovjekoljublja, riječi su kojima je crnogorski predsjednik Milo Đukanović pohvalio požrtvovanje i podvige pripadnika crnogorskog Tima za traganje i spašavanje koji se nalazi u Turskoj.

“S ponosom i poštovanjem pratimo požrtvovanje i podvige odvažnih pripadnika crnogorskog Tima za traganje i spašavanje koji su zajedno s ljudima iz cijelog svijeta pritekli u pomoć prijateljskom turskom narodu. Kao i službi iz drugih gradova i našeg medicinskog tima koji su se uputili da pomognu u saniranju posljedica”, napisao je Đukanović u objavi na Twitter-u.

Osvrnuo se i na aktivnosti crnogorskih građana u prikupljanju pomoći stradalima u zemljotresu.

“Jednako tako i aktivnosti naših građana koji širom Crne Gore prikupljaju pomoć stradalima u jednoj od najvećih prirodnih katastrofa novijeg doba. Crnoj Gori nikada nije falilo humanosti i čovjekoljublja”, naveo je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.02.2023-18:31 18:31

Falilo je Milo itekako! Ja ću te podsjetit na 90-te godine kada su razbojničke horde desetina hiljada Crnogoraca, u uniformi JNA ili bez uniforme, hrlilo ka Hrvatskoj i BiH I Kosovu, da BRANE SRPSKI NAROD i pljačkaju, ubjaju, ruše sve pred sobom susjedima. Predvodio ih je KRVOŽEDNI RISTO .SOTONA, koji je tebe bar deset puta pobjeđivo na listama najcjenjenijih ličnosti Crne Gore!