Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj nakon sastanka u Vladi: Nastavićemo konsultacije

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da će se nastaviti pregovore sa Vladom Crne Gore o epidemiološkim mjerama u toj opštini, nakon sastanka sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem i ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić Bojović

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da će se nastaviti pregovore sa Vladom Crne Gore o epidemiološkim mjerama u toj opštini, nakon sastanka sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem i ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić Bojović.

On nije precizirao šta su dogovorili, niti je iznosio bilo kakve detalje sa sastanka, kojem je prisustvovao i poslanik Genci Nimanbegu.

Nimanbegu je za Pobjedu kazao da je razgovor sa predstavnicima Vlade bio dug, ali da nije rezultovao zajedničkim rješenjem, te da će konsultacije biti nastavljene tokom večeri i sjutra sa ciljem nalaženja rješenja.

Upitan da li će ugostiteljski objekti nastaviti sa radom u Tuzima Nimanbegu je rekao da pretpostavlja da hoće, ali da je odluka na predsjedniku opštine.

– Vidjećemo na koji način će se pristupiti ovom pitanju, procijenićemo situaciju sjutra – kazao je on.

Nimanbegu tvrdi i da je i Vladi jasno da je odluka pogrešna, ali da u javnosti žele da predstave da stoje iza takve odluke.

Podsjetimo, jutros je rukovodstvo opštine Tuzi odbilo da sprovede nalog zdravstvenih vlasti da ugostiteljski objekti u Tuzima budu zatvoreni.

Nakon što je policija jutros došla da zatvori ugostiteljske objekte koji su otvoreni uprkos mjerama koje je donijelo Ministarstvo zdravlja, u tome su ih spriječili Đeljošaj i okupljeni građani. Nakon što je Đeljošaj otišao na razgovor sa predstavnicima Vladem građani su se razišli, a kafići su ostali otvoreni.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve