Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DILETANTSKA POSLA Radulović ponižen od premijera, kako je govorio, prve demokratske Vlade

I jedan i drugi su svojim potezima obrukali državu Crnu Goru

Crna Gora je juče doživjela što nikada nije u svojoj istoriji. Diplomatski skandal i bruku za državu priredio je premijer Zdravko Krivokapić. On je sabotirao posjetu ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića po njegovom dolasku u Sjevernu Makedoniju.

Posjeta Radulovića je zvanično najavljena iz Ministarstva vanjskih poslova i usvojena informacija o tome na obje Vladine komisije, ali Krivokapić se odlučio da povuče nesvakidašnji potez. Radulović je ponižen i to od premijera, kako je nekad govorio, prve demokratske Vlade. Sve u svemu, tokom ovih malo više od godinu jasno je da su i jedan i drugi klasični diletanti koji nijesu bili dorasli funkcijama, koje su ih zapale.

Ono o čemu očito Krivokapić nije vodio računa jeste činjenica da se ovaj potez smatra i uvredom za domaćina, odnosno Sjevernu Makedoniju, koja je prihvatila sve zatražene sastanke, a koja je i partner Crne Gore u okvirima NATO-a i brojnim drugim regionalnim inicijativama.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
27.01.2022-10:49 10:49

Rukoljub je ponizio sebe i državu CG /za koju kaze nebi postojala ,nije glasao za nju /ne ministra koji je mogao biti blo ko.
ŽALOSNO za CG ko je bio njen Premijer !

Djoko
27.01.2022-13:51 13:51

Roćanov kadar.