Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Učinak nula, NKT da podnese ostavku

“Demokratski front je u obavezi zbog građana da (Jevta) Erakovića, (Bobana) Mugošu, (Senada) Begića i ostale pita koliko su konkretno zaradili i u NKT-u, koliko su profitirali na narodnoj muci, jer bi se po tome reklo da im i nije baš mrsko da pandemija potraje”

Demokratski front pozvao je kompletan NKT da podnese ostavku, zbog kako kažu nultog učinka, jer smo, kako dodaju, opet našli na samom početku.

foto Logo

“Demokratski front je u obavezi zbog građana da (Jevta) Erakovića, (Bobana) Mugošu, (Senada) Begića i ostale pita koliko su konkretno zaradili i u NKT-u, koliko su profitirali na narodnoj muci, jer bi se po tome reklo da im i nije baš mrsko da pandemija potraje”, poručuju iz DF-a.

Kažu i da su članovi NKT-a, za novu pojavu korona virusa u Crnoj Gori optužili građane.

“Uz neodređene poruke tipa: “Bili smo se previše opustili”. A ako se iko bio previše opustio, to je upravo NKT. Demokratski front zato poziva kompletan NKT da podnese ostavku zbog nultog učinka, jer smo se i posle sijaset izjava te egzotične grupe partijskih namještenika opet našli na samom početku”, stoji u saopštenju DF-a.

Reagovali su i na izjavu dr Ranka Lazovića, koji je kazao da je današnje stanje oko pandemije “daleko od dobrog”.

“Time je javno priznao da sve vrijeme imamo i – NKT daleko od dobrog. Lazović je građane informisao i da maske moraju nositi svugdje, “osim u snu”, a, da bi posredno poentirao i na zabrani litija, plasirao je i nesuvislu izjavu: “Zaboravite sahrane.” Izjava dr Lazovića da građani „zaborave sahrane“ govori o činjenici da bi pojedinci u vrhu ljekarske struke u Crnoj Gori mogli poraditi na vlastitoj edukaciji u javnom nastupu”, poručuju iz DF-a.

Tvrde i da je Lazović ukazao i na “mogućnost da će možda sve biti zatvoreno – i da nas čeka otvaranje granica”.

“Dakle, i po ovom se jasno vidi da se NKT u struci nizašta ne pita, jer samo sprovodi diktate režima, kojem je glavni cilj ometanje litija, a i želja da se nešto zaradi tokom pandemije. Ilustrativno je i da se među kandidatima za ovogodišnju Trinaestojulsku nagradu nalaze Institut za javno zdravlje Crne Gore, dr Ranko Lazović i dr Nermin Abdić, pa je i skica za portret najvišeg državnog priznanja zaokružena”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KIKI
05.07.2020-00:14 00:14

MILO SAMO NAPRED , MOŽDA TI I OPROSTIMO KRAĐE (MOŽDA) , AL OVIM STO HOĆE DRZAVU DA UKRADU – NIKAD .