Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: DF prestaje da postoji, PzP će samostalno na izbore

On je kazao da je DF ''odradio veliki posao'' na crnogorskoj političkoj sceni, ali da je postao format koji nije pogodan za reforme

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da će ta stranka samostalno izaći na vanredne izbore 11. juna.

On je rekao da Demokratski front, prestaje da postoji.

“Milan Knežević, koji će biti prvi na listi, tražio je da njegova partija ima više poslanika. To za mene nije bilo prihvatljivo i riješili smo da Demokratski front prestaje da postoji. Pokret za promjene će samostalno izaći na izbore 11. juna. Neće ići ni sa kim u koaliciju”, rekao je Medojević za Sputnjik.

Podsjetimo, ranije danas je objavljeno da će Pokret za promjene izaći sam na izbore jer ostali konstituenti DF-a nijesu spremni da izađu u susret njihovim zahtjevima kada je u pitanju broj mandata.

Medojević je kazao da je DF “odradio veliki posao” na crnogorskoj političkoj sceni, ali da je postao format koji nije pogodan za reforme.

“Počeli smo da smetamo jedni drugima. Nama su u PzP-u reforme osnovna politička misija. Dakle, DF prestaje da postoji, taj brend niko ne može da koristi. NSD i DNP mogu da vrate Srpsku listu ako žele”, rekao je lider PzP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sudija
14.05.2023-05:33 05:33

Medo vjeruj tebe licno je DF upropastijo znas sam da svi za DF kazu da su ogoljeli cetnici i rade sve protiv CG !! 100x si bolji od Abazovica i Jokovica sve bi izdali i prodali radi Fotelje-a nagrabuljali su se za 100 godina nista ne treba da rade 11 jun kraj pohare CG! Od nacionalizma nema srece uhvati se stare tvoje politike mrznja drugih naroda je ZLO!

cetinje
14.05.2023-08:55 08:55
Reply to  Sudija

Dobar komentar “ako ovo Medu dodje do mozga”a od pomenutog dvojca je Medo bolji sigurno,od njih je cak i bolji onaj u obor pri koritu,korisniji je.

Crnogorka
14.05.2023-06:09 06:09

Odradili ste veliki PRLJAVI posao! I tada i prije toga smetali ste jedni drugima, ali ste se udruzili samo da rusite CG i negirate Crnogorce i stvarate “srpski svet”. Dok niste bili dio DF ljudi su ti vjerovali, ovako ste postali nula!

cetinje
14.05.2023-08:52 08:52

A nemoj sad Medo,a taman Marina “nasla posao”poslije 25 godina cekanja na birou rada,a nemas vise autoritet,do duse nijesi ga nikad ni imao,vidis Medo kako se usra u tebe Pipun i Vojvoda ma i Pedja Bulatovic “da im se ne taknes obraza”ma onoga nazad,taman ka tvoj.