Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Osuđujemo protjerivanje Stoiljkovića

Iz DF-a su naveli da neko želi da situaciju u Crnoj Gori vrati u vrijeme diskriminacije i širenja mržnje prema svemu što je srpsko, ili dolazi iz Srbije

Demokratski front (DF) osudio je izricanje mjere zabrane ulaska u Crnu Goru vlasniku Adria Management Services i predsjedniku Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe, Bratislavu Stoiljkoviću.

Iz tog političkog saveza kazali su da osuđuju, kako su rekli, novo maltretiranje državljana Srbije od crnogorske vlasti.

Iz DF-a su naveli da neko želi da situaciju u Crnoj Gori vrati u vrijeme diskriminacije i širenja mržnje prema svemu što je srpsko, ili dolazi iz Srbije.

Prema njihovim riječima, posljednji se na meti našao Stoiljković, vlasnik TV Adrije i radio Jadrana, i osoba koja investira u Crnu Goru.

“Dakle, i pored zaklinjanja u slobodu medija, ovdašnji ekstremisti i dalje jedino razmišljaju o sprovođenju politike netrpeljivosti, a to svakako nećemo dozvoliti”, navodi se u saopštenju.

To je, kako su kazali iz DF-a, ujedno i atak na uspješne ljude koji investiraju u Crnu Goru i zapošljavaju veliki broj građana.

“Pošto pretpostavljamo da se i ovdje radi o “nasleđu” poznatih antisrba Sava Kentere i Ranka Krivokapića, očekujemo od premijera (Dritana) Abazovića da odmah zaustavi ovo ničim izazvano maltretiranje građana Srbije”, navodi se u saopštenju DF-a.

Iz tog političkog saveza rekli su “da im ovaj ekstremizam govori da bivši režim moraju slomiti do kraja kako bi Crna Gora najzad postala slobodna država otvorena za sve”.

“Zato pozivamo građane da na lokalnim izborima glasaju za liste DF-a širom Crne Gore, kako bi se najzad zaustavio ovaj ekstremizam i mržnja koju plasiraju Demokratska partija socijalista i sateliti”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve