Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Jedino DF može Crnu Goru pripremiti za normalan život i evropske integracije

Jedino DF može Crnu Goru pripremiti za normalan život i evropske integracije. Prioritet na polju reformi i boljitka za Crnu Goru je obračun sa kriminalom i korupcijom

Hapšenje bivše direktorice “Plantaža” i istaknute funkcionerke Demokratske partije socijalista Verice Maraš, najbolje svjedoči o kakvim se “evropejcima” radi u toj stranci, poručili su iz Demokratskog fronta (DF).

Upravo takvi ljudi, prema njihovim riječima,  “skrivajući” se iza evropskih vrijednosti, predstavljaju, kako kažu, “najveće uzurpatore Crne Gore i nosioce antievropskog kriminogenog djelovanja”.

“Evropski put je zapravo i blokiran zbog “evropejaca” iz DPS koji su sinonim za korupciju, kriminal, šverc droge i cigareta. Njihovi plaćenici s međunarodnih adresa za potrebe DPS proizvode najvišu buku i usporavaju DF da uđe u Vladu i sve to počisti. Zbog toga smo izgubili dvije dragocjene godine, nakon velike narodne pobjede 2020. godine”, dodaju oni.

Sada je svima jasno da, kako ocjenjuju, “samo snagom i odlučnošću DF ova država može biti oslobođena od organizovanog kriminala i prononsiranih korupcionaša”.

“Jedino DF može Crnu Goru pripremiti za normalan život i evropske integracije. Prioritet na polju reformi i boljitka za Crnu Goru je obračun sa kriminalom i korupcijom i toga su vrlo dobro svjesni oni koji su prepreka na tom važnom zadatku. Isključivo su javni i tajni neprijatelji ove zemlje spremni da učine svašta kako bi spriječili raskrinkavanje crnogorskih narko kartela i njihovih šefova kojima najveća opasnost prijeti od našeg političkog saveza”, pojašnjavaju iz DF.

Poručuju da će DF biti “predvodnik” u borbi protiv dekriminalizacije.

“Poručujemo takvim prevarantima i lažnim poštovaocima evropskih vrijednosti da smo im prozreli namjere i da više niko nije slijep na njihove laži. Istinski se cijeni evropski put ukoliko se zalažete za dekriminalizaciju države i hapšenje svih koji su je sistematski pljačkali. A predvodnik te borbe u ovom vremenu može jedino da bude Demokratski front”, zaključuju iz DF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sudija
24.08.2022-18:20 18:20

E koga vi da vodite Nacionalisti Cetnicki pa ima jos normalnih u CG da vam ne dozvoli taj scenarijo koji bi SPRZILI CG da ni za 200 godina je nebi mogli oporavit -! Bjezite smecari Vucic vam nebi dao ni ovce da mu cuvate a kamoli u VLADU!

RIR
24.08.2022-18:25 18:25

…ovi četnici , misle da mi “ništa slano ne jedmo “ da neznamo ko su oni ,sad navukli jagnjecu kožu i kao ONI misle za dobro Crne Gore !? —Četnički Vojvoda misli da mi lose pamtimo , što je zborio za CG i prijestolnicu CT…. oni da BRINU za CG !? pominje “narodnu pobjedu “ kao da je njihova koalicija pobijedila —manipulise.. da nije njima dritanga prišao , dao glasove kao stranka sa samostalnim nastupom —NEBI BILO nikakve pobjede…ali dobili ste od njih glasove pa na kraju vidjelo se koga ONI zastupaju i ispadose /NI građanska ni evropska a najmanje… Pročitaj više »

Oh
24.08.2022-20:33 20:33

Ma sto to nase oci vide? Zlato nase,geviht oko vrata.,ljepoto i slobodo cista.
Da im se samo pet minuta dokopat vlasiti (sto im se omace ko djeneralu) pa da proglase vanredno stanje for ewer zaivjek i malo dulje.

COL
25.08.2022-10:31 10:31

Istom retorikom i obrazloženjima je jedan čovječukjak sa karakterističnim brčićima i frizurom manjinski preuzeo vlast u tada nemoćnoj Njemačkoj. Njegovo sređivane stvari dobro pamti čovječanstvo, a istovremeno je mjerljivo desetinama miliona žrtaa kao i srušenim gradovima i razorenim svijetom. Ovi nijesu toliko moćni ali svakako mogu napraviti veliku štetu, a na korist naših nedobronamjernih nekadanjih prijatelja.