Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DEVETI KRUG ŠAVNIČKE AGONIJE: Ponovo prekinuto glasanje na oba biračka mjesta

Kao i u prethodnih osam mučnih izbornih ciklusa, i jutros je nastavljena agonija. Do 8:45 sati prekinuto je glasanje na oba biračka mjesta

Danas je na dva biračka mjesta u Šavniku trebalo da se glasa po deveti put, a pravo glasa ima 541 birač. Lokalni izbori ponavljaju se na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik, gdje pravo glasa imaju 483 birača, i u selu Kruševice, gdje glasa 58 birača.

Kao i u prethodnih osam mučnih izbornih ciklusa, i jutros je nastavljena agonija. Glasanje je prekinuto na oba biračka mjesta i ove neđelje.

Jedan glasač oko 8:15 u SO Šavnik vraćen je sa biračkog mjesta.

Radi se o osobi zbog koje je glasanje prekinuto i prošle nedjelje Robertu Šaleru koji je ponovo danas pokušao da glasa, prenosi RTNK.

Član Biračkog odbora iz koalicije “Za budućnost Šavnika prekrižio je listić i nije dozvolio da se glasanje nastavi. Obaviještena je policija.

I u selu Kruševice je prekinuto glasanje oko 8:45 sati. Član Biračkog odbora iz koalicije Za budućnost Šavnika nije dozvolio da glasa biraču, za koga tvrdi da nije iz opštine Šavnik. Nakon toga je uništio glasačke listiće

Na biračkim mjestima u Opštini Šavnik i Kruševice u prethodnih osam izbornih ciklusa prekinuto je glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare biračko pravo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
18.12.2022-09:18 09:18

Samo vi na svoja peća tovarite krivične prijave dok vas ohrabruju face iz Podgorice koje sebi nikad nijesu priuštili ni prekršajnu prijavu. Hrabre vas oni što najglasnije viču ,,Naprijed i ura”, kad su iza leđa mase koji guraju u ta ista leđa masu da se ne bi mogla vrtati. Čuveni galamdžija serdar sijedi jole i onaj sa nadimkom pazi leđa hrabre, zabradaćene avetinje koji prije ulaska u odbor odlože kakvu motiku ili kosijer, vele časno i poginuti za milo srbstvo, a kamoli odležati pola godine zatvora. Vi ležite u zatvor, a mi će mo se patiti po prijemima i banketima… Pročitaj više »

Uros
18.12.2022-12:35 12:35

Prica se za ovoga Salera da je odlucio da u Savnik ulozi milion eura, a da su njegovi preci od davnina bili stanovnici Drobnjaka. Cak neki pricaju da su posjekli Smail-agu, nego su im Cerovici to preoteli.