Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Zarad ministarske fotelje, Joković spreman da optuži Porfirija da je obmanuo javnost

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na saopštenje  SNP-a u kojem navode da Demokrate propast na protestima pokušavaju zamaskirati pričom o izdaji

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na saopštenje  SNP-a u kojem navode da Demokrate propast na protestima pokušavaju zamaskirati pričom o izdaji.

“Javili su se i prebrojavaju nas oni čije se članstvo ovih dana može prebrojati na prstima jedne ruke, zahvaljujući politici koju sprovode Vladimir Joković, Dragan Ivanović i Dado Šćekić”, piše u reagovanju.

Kako su kazali iz kluba Demokrata, javili su se i oni koji su zarad šačice vlasti i siće sa stola Brana Mićunovića u stanju da izdaju narodnu volju od 30. avgusta, izdaju svoj politički program, svoje časno i pošteno članstvo koje je bilo predano jednoj ideji – ideji zasnovanoj na borbi protiv DPS-a i njegovih kriminalnih hordi, koje su decenijama hapsile i proganjale slobodnoumne ljude u Crnoj Gori.

“Javili su se i oni koji su zarad fotelja, direktorskih pozicija, ministarskih mjesta i pozicija po dubini, u stanju da podrže DPS vladu, čiji se svoj politički program sastoji od svega onoga zbog čega su pričali da nikada neće pristati da budu dio te udružene skupine DPS-URA-SNP”, piše u reagovanju.

Iz demokratske Crne Gore ocjenjuju da “Zarad ministarske fotelje, zagovornik i ideolog ulaska njegovog časnog članstva u DPS vladu, gospodin Joković je bio spreman da optuži njegovu svetost, Patrijarha Porfirija da je obmanuo javnost kada je saopštio da je primio Jokovića na njegov zahtjev, a Joković tvrdio da je pozvan od strane Patrijarha, zatim je pokušao spinovati da Mitropolija crnogorsko-primorska podržava manjinsku Vladu DPS-a, što je Crkva i demantovala, zatim je na sjednici Opštinskog odbora Demokrata Berane tvrdio da mu je Vučić obećao da će na sjeveru Crne Gore otvoriti tri fabrike ukoliko SNP prihvati ponudu DPS i uđe u njihovu Vladu, dok su poslanici SNP na istoj sjednici tvrdili da je otac Gojko Perović raskolnik koji dijeli Crkvu i priželjkuje autokefaliju”.

Kako su naveli, od dubokoumne ideje gospodina Jokovića o dinamiziranju evropskog puta Crne Gore zajedno sa DPS-om, ostala je samo obična floskula i još jedan trik i obmana servirana crnogorskoj javnosti, koja svoj puni zamah dobija u planu zaposlenja po dubini, plaćanju konsultatnskih usluga stvaraocima projekta “1 zaposleni, 4 glasa’’.

“Takođe, planiraju da tvore vlast sa Nacionalističkim pokretom URA, koji u Ulcinju nastupaju u predizbornoj koaliciji sa SD-om, a sve zajedno sa uzurpatorima, i ljudima koji su nas hapsili, prisluškiivali, prebijali, otpuštali, koji su opustošili sve gradove, sve kase i svaki časni i domaćinski crnogorski džep”, piše u reagovanju.

Ostaje nejasno, dodaju, kako čovjek koji je gostujući na jednoj od emisija na Radio televiziji Crne Gore, ubjeđujući nas da je crnogorska nacija obična izmišljotina, i tako se rugajući i ismijavajući sve građane Crne Gore, zavređuje bilo kakvu pažnju, došao u poziciju da se pita ko će i da li će biti dio nekakve DPS vlade.

Poručuju da sa takvim čovjekom, “bez integriteta, bez morala i skrupula, ucijenjenog od strane DPS-a , koji pretenduje da bude u vrhu DPS vlade, njena budućnost je osuđena na propast”.

“Istoj tragičnoj sudbini gospodina Jokovića bićemo svjedoci na prvim narednim lokalnim izborima u Beranama, čije članstvo ovih dana ohrabreno masovnim protestima po čitavoj Crnoj Gori svoj glas daje nama, koji smo ih u prethodnih godinu dana uvjerili da glas dat nama jeste glas dat u sigurne ruke, koje ih nikada neće iznevjeriti i izdati”, zaključuje se u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
14.03.2022-16:04 16:04

Dosadni ste više sa vašim bljuvotinama. Sve više podśećate na naduta crijeva poslije pasulja, a pri svezanim gaćama na mrtvi čvor…