Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Šavnik: Funkcioneri Demokrata i Ujedinjene Crne Gore huškaju na rat na Kosovu

Podsjetili su da ovakvo skandalozno ponašanje dolazi od funkcionera onih partija koje pretenduju da budu dio evropske vlade

Kandidat Demokratske Crne Gore na nikad okončanim lokalnim izborima u Šavniku, Milenko Božović i odbornički kandidat Ujedinjene Crne Gore, Mrkoje Lukovac, putem društvenih mreža stavili su se, kako kažu, na raspolaganje “srpskoj vojsci” u “obrani Kosova”, saopštio je danas Opštinski odbor DPS Šavnik objavljujući fotografije sa društvenih mreža kojima potkrepljuju pomenute navode.

Ovakvim stavovima, kako ocjenjuju, oni su pokazali da su propagatori sukoba, koji pozivaju na nemire u susjednoj državi i spremni su da u njima učestvuju.

“Tražimo od organa Demokratske Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore da se odrede prema ovakvom postupku Božovića i Lukovca, i činjenici da u redovima imaju visokopozicionirane ratne huškače koji ne prezaju da svoje šovinističke stavove iznose javno”, ističu iz šavničkog DPS-a.

Podsjetili su da ovakvo skandalozno ponašanje dolazi od funkcionera onih partija koje pretenduju da budu dio evropske vlade.

“Svakako, pozivanje na oružani sukob u susjednoj državi i otvoreno podstrekivanje na rat, je sve suprotno od „evropskih vrijednosti“, i predstavlja najgori nacionalizam i šovinizam”, poručuju iz šavničkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
26.09.2023-20:31 20:31

Krenuli bi oni odma navsvetu zemlju Kosovo no su trenutno aperisani…

RIR
26.09.2023-20:33 20:33

…bravo Milenko , bravo Mrkoje -Mrki, jedva vas čekaju da im se pridružite da branite sveto Kosovo !…usput pogledaj bre 1878 god .Berlinskim kongresom velike sile bre cElo Kosovo nije u sastavu Srbije …a sveta srpska zemlja !? / istorija se ponavlja Mrki ! /

Isljam
26.09.2023-21:18 21:18

SESELJEVI DEMOKRATE-  Becica i Seselja postavite na celo na raspolaganje “srpskoj vojsci” u “obrani Kosova”,

Qrta
27.09.2023-07:32 07:32

DPS je odavno izabrao stranu…. pitam se kad albanci uzmu 80% Crne i Gore sta cemo onda? A to nije tako dalekp….