Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate poručuju: Slab si režiser, Krivokapiću

Zatim ste htjeli sve da svalite na dva odbornika, ali vas je fotografija slavlja uz viski sa perjanicima DPS-a totalno dokrajčila. Slab si režiser, Krivokapiću. Sve što ste ti i SDP uradili tokom ovih nekoliko nedjelja u Kotoru, moguće je podvesti pod jednu riječ: prevara i tačka, poručuju Demokrate

Nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina, kazali su u partiji Alekse Bečića, reagujući na saopštenje SDP-a.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Vidimo da su se u SDP-u najviše uzrujali zbog toga što smo konstatovali da je UDBA svako ko bi smjenjivao opozicione predsjednike opština u Crnoj Gori. Uzrujali su se iako se ta konstatacija, u našem saopštenju, nije čak ni odnosila na SDP, mada nije da nisu dali razloga da se i odnosi. Ostavljamo javnosti da izvodi zaključke o daljim implikacijama ove uzrujanosti u SDP-u.

Što se nas tiče, nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina. Da je ta farsa u potpunosti ogoljena i demontirana, potvrđuje nam i masovan prilazak ljudi koji nam saopštavaju kako jeftiniju prevaru od ove nijesu od davnina vidjeli.

Jasno je: režiser ove komedije jeste Ranko Krivokapić. Prilikom podjele uloga, došlo je do nepotizma, pa u prvom činu, Krivokapićeva supruga, Tena Božović, odbornica SDP-a inicira rušenje opozicione vlasti i smjenu Jokića, prva stavlja potpis na inicijativu i ide od odbornika do odbornika DPS-a kako bi sakupljala potpise za istu inicijativu.

U drugom činu, supruga postaje sporedni lik, ostajući, navodno, uzdržana, prilikom smjenjivanja Jokića, dok su dvoje preostalih odbornika SDP-a glasali da bi, nakon sjednice (treba li podsjećati?) svo troje, na čelu sa Rankovom suprugom, nazdravljali, uz viski sa funkcionerima DPS-a, proslavljajući nezakonitu smjenu Jokića i rušenje opozicione vlasti.

U posljednjem činu navodno je jedan odbornik SDP-a dogovorio dugoročnu saradnju sa SDP-om, dok su preostala dva, uključujući i Rankovu suprugu, ostala pri kratkoročnoj? Stvarno, kako su u SDP-u zaključili ko je namjerio da dugoročno sarađuje sa DPS-om, a ko kratkoročno, kad se za onim stolom za kojim su nazdravljali i rujni viski pili među odbornicima SDP-a i DPS-a nije mogla uočiti nikakva razlika?

Konačno, mislite li vi da iko može povjerovati u ovo vrijeđanje inteligencije građana Crne Gore?

Tražili ste referendum, pa ste pobjegli od njega, tražili ste da predsjednica Skupštine prekine sjednicu, pa ste je prevarili i ostali u sali da srušite opozicionu vlast, zajedno sa DPS-om.

Zatim ste htjeli sve da svalite na dva odbornika, ali vas je fotografija slavlja uz viski sa perjanicima DPS-a totalno dokrajčila. Slab si režiser, Krivokapiću. Sve što ste ti i SDP uradili tokom ovih nekoliko nedjelja u Kotoru, moguće je podvesti pod jednu riječ: prevara i tačka.

A poslije tolikih prevara, nema tog iskrenog i istinskog opozicionara koji može vama povjerovati bilo šta, kamo li sa vama sarađaivati, sjesti za isti sto i nešto dogovarati. Više vam ne vjerujemo ni kad kažete da je more plavo, kamo li kad pokušavate pravdati ono što pravdati nije moguće, a to, kako smo već konstatovali nije ništa drugo nego pokušaj da se sramotan postupak predavanja Kotora u ruke DPS-u prokrijumčari u paketu sa navodno neposlušnim djelovanjem jednog odbornika.

Kad je u pitanju Jonica, činjenica je da Demokrate od nje nikada ništa nijesu tražile, sa njom nemamo nikakvu komunikaciju, što se za Krivokapića ne bi moglo reći, posebno imajući u vidu da upravo on ovih dana Jonicu moljaka da mu suprugu ne ostavi bez funkcije u Luci Kotor. Pritom, vjerovatno, nade polaže u iskustvo koje sa Jonicom ima kada ona nije glasala za njegovu smjenu sa mjesta predsjednika Skupštine. I on nekome nešto da prigovori. Jadno da jadnije biti ne može. Bar ne do sljedećeg čina komedije del Ranko.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve