Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate Herceg Novi: Crnoj Gori potrebni mir, stabilnost, pobjeda nad korupcijom i kriminalom

Opštinski odbor Demokrata, kako su kazali, zadužio je sve mjesne odbore i organizaciju Mladih demokrata da pokrenu pripremu sprovođenja terenske kampanje kroz koju ćemo u direktnoj komunikaciji sa građanima prezentovati informacije o aktuelnom političkom momentu i ostalim aktivnostima Demokrata u ovom izbornom procesu

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi je na sinoćnjoj sjednici dao punu podršku odlukama Predsjedništva stranke da Demokrate imaju svog predsjedničkog kandidata na izborima zakazanim za 19. mart.

“Herceg Novi je grad koji je odavno prepoznao pogubnu politiku DPS-a i njihovih satelita i odmah stao i ostao na prvoj liniji borbe protiv bivšeg režima. Zato smo i ovom novom zadatku u borbi protiv bivšeg režima pristupili ozbiljno i sada smo u završnoj fazi prikupljanja više od potrebnog broja potpisa podrške predsjedničkom kandidatu Demokrata”, saopšteno je iz Opštinskog odboraDemokrata.

Opštinski odbor Demokrata, kako su kazali, zadužio je sve mjesne odbore i organizaciju Mladih demokrata da pokrenu pripremu sprovođenja terenske kampanje kroz koju ćemo u direktnoj komunikaciji sa građanima prezentovati informacije o aktuelnom političkom momentu i ostalim aktivnostima Demokrata u ovom izbornom procesu.

“Takođe OO Demokrata je donio odluku o formiranju Izbornog Štaba predsjedničkog kanidata Demokrata koji će sprovesti izbornu kampanju na teritoriji opštine Herceg Novi”, dodaju u saopštenju.

Crnoj Gori je poručuju, potreban mir, stabilnost, partnerski ali ne i servilni odnos sa partnerima i međunarodnom zajednicom, ubrzan proces pristupanja EU i prije svega, pobjeda nad korupcijom i kriminalom i podjelama svih vrsta, koje su nam servirali prethodnih 30 godina.

“Zato samo predsjednik Demokrata, kao osvjedočenih boraca protiv svega navedenog, uz podršku svih građanski orijentisanih građana i partija, može da donese pobjedu na izborima za predsjednika Crne gore, čime bismo ostali na braniku očuvanja velike narodne pobjede iz 2020. godine”, zaključuju iz Opštinskog odbora Demokrate Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
10.02.2023-15:20 15:20

…Demokrate lažave i četnicke -da im je stalo do CG i svega Crnogorskog bili bi uz PROZAPADNE I PROCRNOGORSKE /kakve god da su -pa su mogli i “ucijeniti”koga hoce od članova ,suverenista…/
ali lažave demokrate baštine sve a ne to sto pricaju na skupove -baštine SS “ije”on i njegov konj bogdan sa NEDOSTOJNIM POPOM Srbije…PI ! lažovi i ološ…