Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate o Abazoviću: Od ekpertske Vlade samo za sebe do političke sa DPS-om

''Dritane, zdravo trošio pare, vidjećemo kolika je kamata na 21 milion''

Od ekpertske Vlade samo za sebe do političke sa DPS-om, navode Demokrate u reagovanju nakon gostovanja potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića na TV Prva.

“Od toga da neće nikad ništa sa DPS-om, pa da neće nikad ništa sa ovakvim DPS-om, do toga da je spreman sa ovakvim DPS-om da čini parlamentarnu većinu.

Od toga da kaže da su Gvozdenović, Petar Ivanović, Brajović i drugi na spisku kriminalaca do toga da sa njima hoće da bira VDT.

Od toga da kaže za isti čin Pozitivne Crne Gore 2016. godine da nije samo politička korupcija već političko razbojništvo, do toga da ne smije da kaže ko mu je nudio 21 milion”, navode iz DCG.

Ovo se zove slobodan čovjek, ali samo 1. aprila, kažu iz ove partije.

“A, hajde sada da mu kažemo gdje je on i gdje je Ura: u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u Ministarstvu vanjskih poslova, u Ministarstvu energetike, u Upravi policije, u Morskom dobru, u Upravi za inspekcijske poslove, u Procon-u, u Centru za konzervaciju i arheologiju, u biblioteci Đurađ Crnojević, u Nacionalnim parkovima, u Domovima zdravlja, u bolnicama, u školama, u Savjetu RTCG-a…, a od juče su obezbijedili mjesta i na Savskom Vencu, gdje je zajedno sa Vesnom Bratić, Andrijom Mandićem i Leposavićem, čekao u redu na prijem, kako bi dobio odobrenje za fotelje.

Pored svog posla kojeg realizuje po nalogu dvojice šefova i nalogodavaca, počeo je da dijeli i savjete kako da i ostali politički subjekti završe kao Ura i Darko Pajović.

Dritane, zdravo trošio pare, vidjećemo kolika je kamata na 21 milion”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
29.01.2022-23:26 23:26

Vandalizam-citaoci-salju-izasao-iz-automobila-skinuo-crnogorsku-zastavu-sa-stijene-i-bacio .Ovo dsu uradili Cetnicki Demokrate !

Cicvara
29.01.2022-23:31 23:31

JADI JADI ko nam je u Cetnickoj Vladi -FAMILIJA -LJUBAVNI JADI MILOJKA U UŽIVO PROGRAMU: Od Japana preko Indonezije do Crne Gore – Krivokapićev zet Krivokapićeve ćerke Milene .otkrio spisak žena s kojima je bio- Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. .Sta ima novo o pozivima na proteste Cetnickih Demokrata jesuli bili protesti -koliko vas je bilo i sta ste nocas pjevali ? SESELJEVSKI CETNICKI DEMOKRATE morate shvatit da je vasim LAZIMA -PODVALAMA I NACISTICKIM ISPADIMA KRAJ  !!!

Huso
30.01.2022-00:04 00:04

Demokrate Cetnicke- mozete lagat- podvaljivat-lopovi ste br.1 – sloboda govora svi imaju !Vas problem sa Abazovicem to vam moze jedino VAS  SESELJ  RIJESIT ! Mi u CG  te vase LAZI NE VJERUJEMO !Od 4 februara morate se naucit da nijeste vise vlast i da morate za svaku fasisticku uvredu Gradjanima CG krivicno odgovarat i u brazdu CRNOGORSKU morate uc !!

gagi
30.01.2022-05:27 05:27

Sve je ovo tacno sto rekose Demokrate,samo zaboravise “jedno” da su ista fela kao Dritan i URA,sa malo razlike,Demokrate su zakovale stolice za dupe,a korito im je “prioritet”,vidite kako se grcevito bore za korito Momo Pepa pigs i Martinovic seljak sa krstenico,da ne pricamo o Krapu Kunte Kinta.

COL
30.01.2022-06:12 06:12

Mlako jer izgleda nemate skoposti, koju vam oduze nepotizam i zapošljavanje po dubini, širini i visini. Sve ste ipak u pravu što izjaviste za potpredśednika vlade ali je i on sve u pravu, što izjavi za vas. Da se ne posvađaste oko premoći i fotelja izgleda da javnost nikad ne bi ovo saznala….