Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate Budva: Važno da DCG ima svog kandidata na predsjedničkim izborima

Ističu da su Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi pokazali i dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i kako se bori za slobodu, vladavinu prava i pravnu državu

Opštinski odbor Demokrata Budva iskazao je “snažnu podršku Predsjedništvu da zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore”.

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore započeo je, kako su saopštili, sa svim neophodnim pripremama za predstojeći izborni proces uz “apsolutno uvjerenje u pobjedu kandidata Demokrata”.

“Uvažavajući sve korake koje je Demokratska Crna Gora preuzela kako bi se došlo do zajedničkog kandidata koji bi okupio sve građanske partije, ali i nespremnost naših kolega iz Pokreta Evropa sad! na zajedničko djelovanje, ocjenjujemo veoma važnim potrebu da Demokratska Crna Gora ima svog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima”, poručuju budvanske Demokrate.

Ističu da su Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi pokazali i dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i kako se bori za slobodu, vladavinu prava i pravnu državu.

“Borba za te ideale još nije gotova, ona iziskuje ozbiljne ljude koji imaju znanja i sposobnosti da vode Crnu Goru putem izgradnje snažnih institucija, ekonomskog napretka i članstva u Evropsku uniju. Demokrate su dokazale da imaju najsnažniju kadrovsku bazu koja može da odgovori tim izazovima, a prva naredna pobjeda će upravo biti pobjeda našeg kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima”, zaključuju budvanske Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Natasa
12.02.2023-00:54 00:54

Seseljevi Demokrate su dokazali kako se unistava CG kako treba da se bori za Srpsku vladavinu prava koji imaju znanja i sposobnosti da uniste državu .CG na svu srecu pa cete dobit samo smetliste da zavrsite ka vas politicki Cetnicki otac SESELJ !

Tara
12.02.2023-17:52 17:52

vi nijeste demokrate no cetnici-antidrzavnici..

Ante
13.02.2023-11:02 11:02

Ovaj ”bratski”, ili bolje rečeno najbizarniji Zakon donijela je vlada dr Vladana Đorđevića. Time je otpočeo progon Crnogoraca iz Srbije, te zabrana ulaska u Srbiju. Parola je bila jasna: ”Cigane i Crnogorce treba bez obzira vraćati sa granica i nedati im prolaz kroz Srbiju.”