Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Delegacija EU: Politički akteri da iskoriste aktuelni zamah politike proširenja, izbor VDT bez daljeg odlaganja od presudne važnosti

Ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa sastala se sa potpredsjednicima Skupštine, Zdenkom Popović i Borisom Pejovićem, kao i generalnim sekretarom Aleksandrom Klarićem

Evropska unija (EU) očekuje od svih političkih aktera u Crnoj Gori da iskoriste aktuelni zamah politike proširenja, kompletiraju ključne reforme vladavine prava i iskoriste priliku za veliki korak naprijed ka Uniji.

Ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa sastala se sa potpredsjednicima Skupštine, Zdenkom Popović i Borisom Pejovićem, kao i generalnim sekretarom Aleksandrom Klarićem.

“Izbor vrhovnog državnog tužioca bez daljeg odlaganja od presudne je važnosti za vladavinu prava u Crnoj Gori. EU očekuje od svih političkih aktera u Crnoj Gori da iskoriste aktuelni zamah politike proširenja, kompletiraju ključne reforme vladavine prava i iskoriste priliku za veliki korak naprijed ka EU”, poručili su iz Delegacije EU na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve