Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Vrijeme je da se u Crnoj Gori ponovo razgovara o investicijama

''Dosta je bilo devijacija – odgovornost i djela moraju biti jedini jezik komunikacije''

Mlade generacije traže dinamičan razvoj baziran na novim tehnologijama. Vrijeme je da se u Crnoj Gori ponovo razgovara o investicijama, novim skijalištima, SEEIIST infrastrukturi, novim vjetroelekranama, novoj solarnoj elektrani, IT industrijiveukupnoj digitalnoj transformaciji na djelu, kazala je potpredsjednica DPS-a i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović.

“Dosta je bilo devijacija – odgovornost i djela moraju biti jedini jezik komunikacije”, poručila je Damjanović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Realno
02.05.2022-12:00 12:00

Koliko ste fabrika otvorili za 30 godina vlasti ?

BZekovic
02.05.2022-15:19 15:19
Reply to  Realno

Otvorili su ih na desetine. Pomenuću samo Goranovic, Franca, Kolasin skijališta i bezbroj dugih malih, srednjih. Napravljeno je nekoliko vjetrroelektana, krenulo se sa mini hidroelektranama, obnovljen rad u KAP itd i tome slično. Ali užasni srpski saboteri ka Maksim Vučinič, zdenka Popović , izvjesni Milačić i njihovi nalogodavci iz Vlade Z. Krivokapica, partija i srpske okupatorske crkve ruše sve crnogorsko i ako mognu izravnaće Crnu Goru sa yemljom, a njene građane ili pobit ili posrbit. Izdajnici Crne Gore, iz redova srpskog korpusa u Crnoj Gori, proklete vam duše. Podmuklo i kukavički pokušavate da razbucate Crnu Goru i pobijete njen narod,… Pročitaj više »

COL
02.05.2022-12:08 12:08

Koliko se poseljačkio Nikšić kad su primat dali šubari u odnosu na ovu damu….

Realno
02.05.2022-12:53 12:53
Reply to  COL

Dama koja se školovala u Srbiji u kojoj joj živi pola rodbine. Srbija vas je decenijama obrazovala i emancipovala da ne budete seljaci.