Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Misija Boška Obradovića u Nikšiću opasna koliko i ujed komarca

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović javno se obratio predsjedniku ultradesničarskog pokreta Dveri i jedom od lidera opozicije u Srbiji Bošku Obradoviću, koji je, kako tvrdi, stigao u Nikšić kako bi dao svoj doprinos na predstojećim lokalnim izborima.

Njegovo obraćanje prenosimo integralno:

U Crnu Goru je prije par dana stigao neustrašivi patriota Boško Obradović sa svojim bodigardom. Ovaj veliki heroj je doša u našu državu da svojim prisustvom doprinese “rušenju Mila Đukanovića’’ na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću.

Svoje herojstvo Obradović je pokazao ispisivanjem grafita u zgradi u kojoj se nalazi Crnogorska Ambasada u Beogradu u trenutku kada u njoj nije bilo diplomatskog osoblja.

Takođe ovaj neustrašivi patriota je bio jedan od organizatora sramnog čina paljenja crnogorske zastave u Beogradu takođe kad je zgrada ambasade bila prazna.

I pored ovih neljudskih činova neustrašivi Boško je došao u Crnu Goru u trenutku kad izvršnu vlast vrše njegovi istomisljenici jer za vrijeme prethodne vlasti nije imao hrabrosti za ovu ekskurziju.

Lično se pitam koga ovaj ‘’srpski rodoljub’’ može ubijediti da glasa za prosrpske partije kad se rezultat njegova politike u Srbiji svodi na nivou statističke greške.

Nijesam začuđen što srpski patriota iz Čačka nema hrabrosti da u Crnu Goru dođe sam jer njegova hrabrost svodi na ‘’poganom jeziku’’. Vjerujem da srpski cirkusant Boško Obradović zna da mu bodigard jedino može prikriti crn obraz koji ima zbog svojih neljudskih poruka koje je uputio prema Crnoj Gori i njenim građanima.

Misija “neustrašivog Boška’’ je za Crnu Goru i grad Nikšić podjednako opasna koliko i ujed komarca za ljudski organizam.

Na kraju nadam se da će srpski cirkusant ubrzo shvatiti da je njegov dolazak uzaludan i da će ideologija velikosrpskog nacionalizma u Nikšiću biti ubjedljivo poražena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
08.02.2021-03:08 03:08

boskic prdonjic…..srbijanski pipun. :))))